Descrierea
Fructul pasiunii ajută la stimularea sistemului digestiv, eliminarea toxinelor din organism, contribuind și la întărirea sistemului imunitar. Ajută la combaterea infertilității, are efecte benefice în cazul hipertensiunii arteriale, ajută la prevenirea bolilor de inimă și a cancerului.
Papaya un fruct cu calități terapeutice, recomandat pentru sănătate si frumusețe. Are efecte antioxidante puternice, are proprietăți anticanceroase, îmbunătățește digestia, protejează împotriva deteriorării pielii, îmbunătățește vederea, ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și protejează inima de bolile cardiovasculare.
Ceaiul verde contribuie la scăderea nivelului de colesterol rău concomitent cu creşterea cantităţii de colesterol bun HDL. Ceaiul verde este cea mai bună sursă de catechine, substanţe mai puternice decât vitamina C şi E în combaterea efectelor stresului oxidativ. Ceaiul verde este unul dintre cele mai eficiente antioxidante, dizolva grasimile, stopeaza absorbtia acizilor grasi. Teina continuta in planta de ceai este revigoranta si poate inlocui cafeaua; spre deosebire de cofeina, teina se absoarbe treptat in organism, ceea ce ii diminueaza impactul toxic si ii prelungeste efectul.
Trei-frati-patati, planta cunoscuta si sub numele de barba-imparatului, are proprietati diuretice si expectorante. Are activitate depurativa, antialergica si usor laxativa. Preparatul din partea aeriana a plantei, trei-fraţi-pătaţi este diuretic, depurativ, fluidizant, emolient, tonic, descongestionant, antialergic.
Florile de soc au efect diuretic, laxativ, antiinflamator precum si capacitati protective antivirale si antiseptice. Avand proprietati laxative si ajutand la eliminarea apei din tesuturi, ceaiul este bun ca medicament natural in obezitate. Pentru aceleasi motive se recomanda in constipatiile de natura nervoasa. Ceaiul de soc provoaca transpiratia intensa, scaderea in greutate si ajuta la eliminarea toxinelor. In plus, socul inhiba senzatia de foame si te scapa de celulita.
Roinita are puternice efecte calmante si terapeutice asupra sistemului digestiv. Indigestia, balonarea si diareea sunt doar trei afectiuni gastrointestinale care pot fi tratate cu ceai de roinita, datorita proprietatilor calmante ale acestuia. Roinita cu o aroma dulce, asemanatoare celei de lamaie e folosita in ceaiurile aromate de plante, pentru digestie usoara si linistire, oferind o stare de bine necesara in conditiile stresului la care suntem supusi zilnic. În medicina tradiţională se întrebuinţează ca remediu pentru reglarea psiho-emoţională, normalizarea funcţiei cardiace, ameliorarea proceselor cognitive si armonizarea stării psiho-emoţionale.
Merele sunt un depurativ sanguin si un antiseptic intestinal, deoarece favorizeaza secretia unei diastaze intestinale bactericide. Stimuleaza activitatea enzimelor si sunt usor laxative. Gustul acrisor si proprietatile racoritoare ale merelor (deshidratate), aromatizeaza amestecul si imprima efectul tonic si reconfortant.
Lemnul dulce constituie un suport pentru buna funcţionare a stomacului şi intestinelor. De asemeni prin continutul de acid glicerizinic contribuie la normalizarea colesterolului si a greutatii corporale. Lemnul dulce are efect diuretic si laxativ; fluidizeaza secretiile, inclusiv mucozitatile intestinale, marind motilitatea digestiva.
Fructul de Maces vitaminizant de exceptie, astringent din cauza taninului, elimina toxinele din corp, reface capilarele, scade permeabilitatea si fragilitatea vaselor capilare, ajuta la functionarea glandelor endocrine, stimuleaza activitatea biliara, dilata arterele, reface circulatia pana la nivelul creierului.
Topinamburul are, in primul rand, extraordinarul efect de control al apetitului, imbunatateste tranzitul intestinal, ajuta la eliminarea toxinelor si da o anumita predispozitie spre efort fizic si dinamism. Este o planta predestinate curelor de slabire facute cu tenacitate si ratiune,adica a singurelor regimuri de slabit cu sorti de izbanda.
Senna stimuleaza tranzitul intestinal intr-un mod bland, fara sa creeze dezechilibre electrolitice sau sa irite mucoasa colonului. Din planta se folosesc frunzele si/sau fructele plantelor din specia Cassia angustifolia si Cassia acutifolia, leguminoase originare din Africa. Stimuleaza motilitatea intestinala, in special cea a intestinului gros si diminueaza absorbtia apei si electrolitilor.
Florile de Hibiscus contribuie la scaderea tensiunii, au efect diuretic, stimulează activitatea cerebrală îmbunătăţind atât eforturile intelectuale, cât şi pe cele fizice. De asemenea, conţinutul de antioxidanţi, precum bioflavonoidele, ajută la reducerea depozitelor de grăsimi instalate pe artere, preîntâmpină degradarea celulelor, fiind astfel de ajutor şi în cazul persoanelor cu diabet de tip II. Ceaiurile din flori de hibiscus sunt diuretice, tonice, reconfortante, laxative. Pot ţine locul cafelei de dimineaţă, având, totodată, și o benefică acţiune de combatere a hipertensiunii arteriale și a stresului. Aceste ceaiuri sunt indicate, de asemenea, în deranjamente digestive, precum și în stări de oboseală fizică și psihică prelungită. Amestecate cu măceșele bogate în vitamina C, precum și cu alte fructe de pădure, ceaiurile din flori de hibiscus constituie nu numai un produs medicinal benefic pentru întreg organismul, dar și un aliment cât se poate hrănitor.
Agrisele contribuie la cresterea imunitatii, fiind bogate in vitamina C (agrisele contin de 20 de ori mai multa vitamina C decat portocalele), 100 de grame de agrise continand 27.7 mcg din aceasta substanta, adica 46% din aportul necesar zilnic. Aspectul sanatos si tanar al pielii, dar si acuitatea vizuala vor fi mentinute la standarde optime, gratie vitaminei A pe care agrisele o contin. Astfel, 100 de grame de fructe contin 290 UI, adica 10% din doza zilnica. Datorita proprietatilor puternice de laxativ si relaxare, agrisele uscate sunt astringente si utile in cazurile mentionate anterior, fiind de asemenea si un remediu natural impotriva constipatiei.
Merişor îmbunătăţesc metabolismul şi sistemul digestiv, iar asta te va ajuta să pierzi cu uşurinţă kilogramele în plus. Datorita proprietatilor antioxidante ale fructului de Merisor, care sporesc nivelul de HDL (colesterol bun), se poate reduce nivelul de risc cardiac concomitent cu reglarea nivelului normal al colesterolului. Antioxidanţii pe care îi conţin luptă împotriva radicalilor liberi care accelerează procesul de îmbătrânire. Nu te vor ajuta doar să arăţi mai tânără, ci şi ca organele interne să funcţioneze mai bine. Sunt de efect asupra sistemului imunitar datorită antioxidanţilor care lucrează pentru a elimina toxinele.
Cocos deshidratat este bogat in acizi grasi saturati si extrem de sanatosi, cu cantitati decente de proteina si un indice glicemic redus. O cana de fulgi (apx 200g) contine 27 g de grasime, 3 g proteina, 12 g carbohidrati (in mare parte fibre). Grasimile cu lant mediu din nuca de cocos cresc consumul de energie comparat cu aceasi cantitate de calorii din grasimi cu lant lung. O cantitate de 15-30 de grame de grasimi cu lant mediu consumate zilnic iti creste consumul de energie cu 5% (apx 120 calorii/zi), ceea ce duce la o slabire sanatoasa pe termen lung.
Konjacul previne constipația, ajută la pierderea în greutate și la scăderea colesterolului . Totodată, ajută la reducerea acneei și la sănătatea pielii .
Frunzele de Afin pot ajuta la controlul apetitului si stopeaza senzatia de foame, care pot ajuta in controlul greutatii. Echilibreaza nivelul de zahar din sange, de asemenea, poate ajuta la reducerea riscului de rezistenta la insulina. Regleaza tranzitul intestinal si ajuta la eliminarea zaharurilor din sange. Este benefic si impotriva balonarilor.
Ceaiul negru, bogat in antioxidanti naturali, ceaiul negru este ajutorul de care avem nevoie atunci cand dorim sa adoptam un stil de viata sanatos. Consumat corect, acest tip de ceai previne aparitia mai multor boli (cancer, reumatism, ulcer, Parkinson, gripa sau hepatita), amelioreaza durerile musculare, are efect energizant, previne aparitia cariilor si a tartrului dentar, topeste grasimile si tonifica pielea prevenind astfel aparitia ridurilor si implicit imbatranirea.
CREMA
Contine active precum extractul de cafea verde, extractul de castan, ceai verde, caffeine si doua complexe preformulate, specializate si testate, cu efecte in arderea grasimilor, activarea microcirculatiei periferice si reducerea efectelor de coaja de portocala si a microleziunilor, vergeturilor.
Produsul se adreseaza celor ce prezinta in exces acumulari de tesut adipos si doresc diminuarea semnificativa a acestuia. Produsul este o matrice in care substante si ingrediente precum uleiul de migdale, uleiul din samburi de struguri, multivitamine lipozomale, vitamina B5, si uleiuri naturale ce concura sinergic la remodelarea siluetei prin reducerea volumului de tesut adipos, dar care lasa pielea elastica, ferma si catifelata. Se imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii pastrandu-se un nivel optim de hidratare. Prin utilizarea acestui produs sub forma emulsionata, se produce arderea grasimilor prin termogeneza. In formularea studiata sunt ingrediente active de origine marina ce vin sa stimuleze arderile si refacerea tegumentului. Astfel, dermul capata un aspect matasos, cu un miros placut de fructe de Mango si perfect hidratat. Fitocomplexul asociat formularii activeaza microcirculatia si reduce semnificativ zonele cu acumulari si umflarea cauzata de excesul de lichid prins in tesaturile corpului, ajutand la eliminarea apei in exces, actionand asupra depozitelor de grăsime si astfel reduce aspectul de "coaja de portocală".
Este un complex anticelulitic de natură vegetală şi de biosinteză, care acţionează asupra tuturor factorilor ce determină apariţia celulitei:
stimulează lipoliza în interiorul adipocitelor, descompunând grăsimile şi contracarând formarea acizilor graşi, nesaturaţi;
îmbunătăţeşte microcirculaţia venoasă şi limfatică, ceea ce determină eliminarea produşilor de lipoliza;
restructurează ţesutul conectiv, favorizează hidratarea, regenerează colagenul şi fibrele de elastină, pielea devine fermă cu aspect tânăr şi sănătos;
Ingrediente (INCI NAME):
INGREDIENTE (INGREDIENTS): AQUA, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL , LAMINARIA CLOUSTONI EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT PAULLINIA CUPANA SEED EXTRACT, HUMULUS LUPULUS EXTRACT, BETULA ALBA LEAF EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACT, COFFEA ARABICA SEED EXTRACT, PANTHENOL, VITIS VINIFERA SEED OIL, GLYCERYL LINOLEATE, GLYCERYL LINOLENATE, RETINYL PALMITATE, SORBITOL, LECITHIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, XANTHAN GUM, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, SOLUBLE COLLAGEN, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CAFFEINE, ECHINACEA ANGUSTIFOLIA CELL CULTURE EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, ETHYL NICOTINATE, POLYSORBATE 80, CETEARETH-25, CARNITINE FUMARATE, SUCCINIC ACID, SODIUM PYRUVATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, CORALLINA OFFICINALIS EXTRACT, SALICYLIC ACID, MENTHA PIPERITA OIL, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CAPRYLYL GLYCOL, DECYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, EUGENOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, CITRAL, CITRONELLOL, LINALOL.
A nu se lăsa la indemana copiilor!
Evitați contactul cu ochii si mucoasele!
A se evita folosirea produsului in cazul hipersensibilitatii la oricare dintre ingrediente.
CEAI
Se adaugă 1 linguriță de amestec de plante în 250 ml apă clocotită sau 1 lingură de amestec de plante (6 gr) în 500 ml apă clocotită. Se lasă la infuzat 10-15 minute, se strecoară și se poate bea și treptat, pe parcursul întregii zile.
Doza recomandată: 3 sau 4 căni/1 zi, înainte de mesele principale (până la ora 18:00). În acest fel, ceaiul suprimă pofta de mâncare, ceea ce duce la un consum diminuat de alimente.
Cura durează 3 luni, după care se face pauză 1 lună.
Nu se administreaza la gravide, mame care alapteaza, copii sub 12 ani sau persoane care sunt alergice la cel putin unul din ingrediente.
STICLA
1. Se fierbe cantitatea de apă necesară.
2. Se îndepărtează capacul inferior al sticlei, după care se scoate, prin rotație, infuzorul din capacul inferior și se adaugă în acesta 1 lingură (6 gr. – pentru 550 ml apă fiartă) de amestec de plante.
3. Se introduce infuzorul în interiorul sticlei și se închide capacul inferior cu grijă, astfel încât să fie foarte bine strâns.
4. Se deschide capacul superior și se adaugă cu grijă apă în sticla Veroslim, apoi se închide capacul.
5. Se lasă ceaiul la infuzat aproximativ 15 minute.
6. Temperatura de utilizare: sticla este rezistentă la temperaturi ridicate.
7. Spălare: se recomandă spălatul manual cu apă.
8.Vă recomandăm să efectuați infuzarea cu grijă, astfel încât să nu deformați infuzorul sticlei.
9.Curățați sticla cu atenție pentru a fi îndepărtate toate impuritățile.
10. Vă recomandăm să manevrați sticla cu grijă.
11. A nu se lăsa la îndemâna copiilor ( sub 7 ani).
Сaracteristicile
Codul produsului | 83168 |
Categoria | Ceaiuri, Băuturi, Vitamine și Suplimente, Ceaiuri de slăbit, Controlul Greutății |
Brand | Veroslim |
Livrare din | România |
Comentarii
Nu există comentarii despre acest produs.