Livrarea și plata

Modalităţi de livrare

Atenţie!:Produsele eliberate pe baza de reteta, și care au condiții speciale de depozitare, nu se pot comanda online.
Livrarea prin curier în București, Ilfov
Livrarea prin curier în București, Ilfov
 • Livrare în aceeași zi sau în ziua următoare*
 • Plata cu numerar sau card
 • Cost de livrare ** (poate fi 13.99/16.99 RON, 12.99 RON, 21.99/24.99 RON pentru comenzi normale)
Livrare prin curier standard în alte orașe
Livrare prin curier standard în alte orașe
 • 48-72 ore * livrare
 • Plata cu numerar sau card
 • Cost de livrare ** (poate fi 19.99 RON, 16.99 RON, 12.99 RON pentru comenzi normale)
Ridicare personală din Easybox Sameday
Ridicare personală din Easybox Sameday
LIKI24 oferă posibilitatea de a comanda produse cu livrare convenabilă prin Easybox Sameday în toată România:
 • Dacă metoda de livrare aleasă este Easybox, comanda dumneavoastră va fi livrată în loker-ul Easybox disponibil pentru ridicare manuală.
 • Easybox este în prezent cea mai accesibilă opțiune de livrare disponibilă pe platformă, dar este limitată ca dimensiune și greutate.

Pentru a afla mai multe despre opțiunea de livrare Easybox, faceți clic pe «DETALII».
  Calculul costului de livrare
  Calculul costului de livrare
  • Cost de livrare* (suma de plată după aplicarea promoției). Costul de livrare îl veți regăsi înainte de finalizarea comenzii.
  In acest moment, taxele suplimentare care pot fi aplicate sunt:
  • taxă suplimentară pentru comenzile care conțin mai mult de 9 produse
  • taxă suplimentară pentru comenzile care contin produse a căror dimensiune este mai mare decât media (produse de dimensiuni mari)
   Livrare medicamente cu rețetã
   Livrare medicamente cu rețetã
   • În prezent, acceptăm numai rețete necompensate. Pot fi procesate atât cele electronice, cât și cele tradiționale (rețetă tipărită).
   • Pentru a lansa comanda care conține medicamente cu rețetă , trebuie să procedați ca la plasarea unei comenzi obișnuite pe Liki24 iar în momentul în care vã aflați pe pagina de checkout sã încărcați fișierul care reprezintã rețeta dumneavoastră (fotografie, pdf etc.). Prin încărcarea rețetei sunteți de acord să o partajați cu farmacia.
   • Pentru comenzile cu produse RX singura metodã de platã acceptatã este plata în numerar.
   Modificări ale comenzii, anulare comandã și retururi
   Modificări ale comenzii, anulare comandã și retururi
   LIKI24 vă oferă posibilitatea de a face modificări comenzilor dvs. sau de a le anula în condiții specifice:
   • Comanda dvs. poate fi modificatã în mod manual prin Aplicația LIKI24 sau contactând Serviciul Clienți.
   • Dacă comanda a fost confirmată, Clientul nu mai are dreptul de a anula comanda gratuit.

   Pentru a afla mai multe despre anulare, modificări și retururi ale comenzilor, faceți clic pe «DETALII».

    Modalități de plată

    Plată
    Plată
    Plata se poate efectua prin card bancar sau în numerar.
    Costul medicamentelor corespunde prețurilor din farmacie (curierul vă dă o chitanță).
    Tariful de livrare depinde de metoda de livrare și de locația Dumneavoastră.

    Pentru orice plăți suplimentare care depășesc remunerația convenită (prețul Produselor și plata pentru Serviciul de cumpărare), Utilizatorul (cumpărătorul) trebuie să își exprime direct consimțământul. Utilizatorul are dreptul la rambursarea unei plăți suplimentare efectuate într-o situație în care nu a consimțit în mod explicit la astfel de plăți sau dacă nu a respins setările implicite utilizate de Administratorul platformei ori de Contractant, care propun consimțământul pentru plăți suplimentare (ce ar trebui respinse, pentru a le evita).

    O modalitate ușoară de a vă exprima satisfacția cu privire la Serviciile și Echipa LIKI24 este oferind Tips-uri (Bacșiș) la finalizarea comenzii dumneavoastra. Acest lucru poate fi realizat făcând clic pe comutator în pagina de finalizare a comenzii sau facand click pe butonul creat in acest sens din email-ul in care vi se confirma inregistrarea comenzii.
    Vă rugăm să rețineți că Tips-urile (Bacșiș) sunt apreciate, dar nu sunt necesare sau obligatorii.
     Returnarea produselor
     Returnarea produselor
     Încredințând Contractantului îndeplinirea serviciului de livrare, Utilizatorul (cumpărătorul) realizează că produsele alimentare destinate anumitor scopuri alimentare și medicamentele eliberate în farmacie nu pot fi returnate, cu excepția cazurilor în care medicamentul este returnat farmaciei din cauza calității defectate, distribuire incorectă sau un produs fals.

     Reclamațiile și returnările Produselor achiziționate în farmacii se efectuează direct la farmaciile de la care Produsele au fost achiziționate.
      Taxã Colectare produse
      Taxã Colectare produse
      Taxã Colectare produse — taxă suplimentară care se aplică atunci când curier achiziționează un Produs, care este disponibil numai la retaileri unde achiziția implică diligență și eforturi suplimentare.

      Această taxă se aplică deoarece unele tipuri de comercianți cu amănuntul nu pregătesc comanda pentru a fi ridicată la sosirea curierului. În general, acestea sunt magazine în care curier trebuie să găsească produsul solicitat și să petreacă timp așteptând la coadă și plătind la casierie.

      Anumiți retaileri nu furnizează date în timp real către LIKI24 despre disponibilitatea produselor, iar în aceasta situație curier desemnat trebuie să decidă de unde să cumpere produsul în cazul în care acesta nu este disponibil și / sau prețul este diferit. Acest lucru implică mai mult timp folosit pentru a contacta Serviciul Clienți și/ sau Clientul și /sau mai mult distanta de parcurs pentru colectarea Produselor solicitate, vizitând mai multe puncte de vânzare.

      Taxã de Colectare este definită de un furnizor terț de servicii de livrare și veți fi informat în prealabil cu privire la valoarea acesteia în detaliile de finalizare a fiecărei comenzi. Suma minimă este de 1 RON la aplicare.
       Taxa de procesare încasãri în numerar
       Taxa de procesare încasãri în numerar
       Taxa de procesare încasãri în numerar — taxă suplimentară care se percepe pentru comenzile care nu sunt plătite online. La acest tip de comenzi Agentul de Livrare desemnat oferă un serviciu suplimentar de finanțare a achiziției în numele Clientului.În cazul în care comanda nu este plătită online de către Client, Agentul de Livrare desemnat plătește pentru produsele Clientului în avans, din fonduri proprii. Mai mult, Agentul de Livrare desemnat își asumã posibilitatea ca aceste fonduri sã fie înapoiate cu întârziere de cãtre Client sau chiar deloc. Această taxă se percepe atât pentru acoperirea costurilor suplimentare pe care Agentul de Livrare desemnat le are, cât și pentru compensarea serviciilor suplimentare furnizate Clientului.

       Taxa de procesare încasãri în numerar este definită de un furnizor terț de livrare (Agentul de Livrare desemnat) iar Clientul va fi informat în prealabil cu privire la valoarea acestei taxe în detaliile de finalizare a fiecărei comenzi.