Livrarea și plata

Modalităţi de livrare

Atenţie!:Produsele eliberate pe baza de reteta, și care au condiții speciale de depozitare, nu se pot comanda online.
Livrarea prin curierul Liki24
Livrarea prin curierul Liki24
Livrarea poate fi diferita in functie de orasul selectionat. Ea poate fi realizată atat de luni până vineri cat si in weekend, in conformitate cu ferestrele de livrare disponibile pentru a fi selectate la plasarea comenzii.

Comenzi cu livrare in Bucuresti, Ilfov si Constanta
Comenzile plasate pana in ora 16:00, vor fi expediate in aceeasi zi.

Comenzi cu livrare in alte orașe
Comenzile vor fi trimise prin intermediul serviciilor de curierat sau postale. Termenul de livrare poate fi de 48 sau 72 de ore, in functie de locatia aleasa.

Tariful de livrare este 12 Ron. Pentru cumparaturi a caror valoare este peste 100 Ron livrarea este gratuita.

  Comenzile plasate in timpul week-endului vor fi livrate incepand cu ziua de luni a saptamanii urmatoare


  Comanda se poate executa când sunt îndeplinite următoarele condiții, cumulativ, la momentul efectuării comenzii:

  • serviciul trebuie să fie operativ
  • bunurile ce vor fi livrate trebuie să se găsească în unul din oraşele şi în regiunea disponibilă în care operează Platforma LIKI24.
  • destinaţia trebuie să se găsească în regiunea disponibilă în care operează LIKI24
  • produsul(ele) comandat(e) nu pot depăşi următoarele dimensiuni: 30 cm x 30 cm x 30 cm*
  • Greutatea maximă a unei singure comenzi poate fi de aproximativ 15 kg.

   Modalități de plată

   Plată
   Plată
   Plata se poate efectua prin card bancar sau în numerar.
   Costul medicamentelor corespunde prețurilor din farmacie (curierul vă dă o chitanță), nu plătiți comisioanele suplimentare.
   Tariful de livrare depinde de metoda de livrare și de locația Dumneavoastră.

   Pentru orice plăți suplimentare care depășesc remunerația convenită (prețul Produselor și plata pentru Serviciul de cumpărare), Utilizatorul (cumpărătorul) trebuie să își exprime direct consimțământul. Utilizatorul are dreptul la rambursarea unei plăți suplimentare efectuate într-o situație în care nu a consimțit în mod explicit la astfel de plăți sau dacă nu a respins setările implicite utilizate de Administratorul platformei ori de Contractant, care propun consimțământul pentru plăți suplimentare (ce ar trebui respinse, pentru a le evita).

   O modalitate ușoară de a vă exprima satisfacția cu privire la Serviciile și Echipa LIKI24 este oferind Tips-uri (Bacșiș) la finalizarea comenzii dumneavoastra. Acest lucru poate fi realizat făcând clic pe comutator în pagina de finalizare a comenzii sau facand click pe butonul creat in acest sens din email-ul in care vi se confirma inregistrarea comenzii.
   Vă rugăm să rețineți că Tips-urile (Bacșiș) sunt apreciate, dar nu sunt necesare sau obligatorii.
    Returnarea produselor
    Returnarea produselor
    Încredințând Contractantului îndeplinirea serviciului de livrare, Utilizatorul (cumpărătorul) realizează că produsele alimentare destinate anumitor scopuri alimentare și medicamentele eliberate în farmacie nu pot fi returnate, cu excepția cazurilor în care medicamentul este returnat farmaciei din cauza calității defectate, distribuire incorectă sau un produs fals.

    Reclamațiile și returnările Produselor achiziționate în farmacii se efectuează direct la farmaciile de la care Produsele au fost achiziționate.