Descrierea
În SUA, este căutat de oameni care duc o viață activă, sportivi, vânători, călători, membri ai echipelor de salvare, membri ai unităților de luptă și altele. Deshidratarea este o tehnologie străveche pentru conservarea cărnii, fructelor și a altor alimente pe termen lung. A fost folosit cel mai des de locuitorii originari ai Americii, care au uscat carnea pe pietre, la soare, fara nici un alt tratament.
S-a dovedit științific că metoda de uscare la temperatură constantă și procedura tehnologică corectă îndepărtează toate bacteriile și germenii nedoriți din materii prime, alături de suc și grăsime. Ne va ramane aproximativ 1 produs preparat in acest fel, care este aromat cu condimente naturale.
Aceste carne uscate sunt produse numai din carne strict controlată, sub îndrumarea experților de la Universitatea de Chimie și Tehnologie , Departamentul de Conservare și Prelucrare a Cărnii. În prezent, ele aparțin categoriei de gustări precum chipsurile de cartofi și altele asemenea. cu diferența că sunt sănătoase și gustoase.
Proces de productie:
- Bucățile de carne de înaltă calitate sunt îndepărtate din părțile grase și din tendoane și tăiate în felii subțiri
- Carnea se marina in „macelarie” dupa o reteta secreta
- Apoi se aseaza manual pe gratare
- Chirintele de carne sunt uscate cateva ore la diferite temperaturi si in final afumate natural
- Este apoi feliat la mașină și apoi cântărit pe o cântar vibrant, distribuit în pungi de captare a oxigenului și, în final, ambalat într-o atmosferă protectoare. În cele din urmă, Jerky trece prin inspecția la ieșire, iar pungile sunt completate în vitrine și cutii de carton. Întregul proces este sub supraveghere veterinară constantă
Observa:
- A se pastra la o temperatura de +5°C - +30°C
- Orice strat alb de pe produs nu este un defect de calitate
- După deschidere, utilizați în 48 de ore
- Ambalat într-o atmosferă protectoare de N2, CO2
- Absorbantul de oxigen din interior nu este destinat ingerării
O reteta originala cu o inconfundabila aroma picanta europeana de carne.
Fiecare pachet conține un absorbant de oxigen pentru a păstra gustul și aroma fără nicio contaminare negativă pe toată durata de valabilitate a produsului.
Compoziţie
Carne de vită, sare, sare de mare, zahăr, hidrolizat proteic de SOIA, extract de drojdie, oțet de vin, dextroză, condimente 0,6%, aromă, aromă de fum, usturoi, conservant: nitrit de sodiu.
Incearca si alte produse ale brandului Indiana Jerky, pe care le gasesti in categoriile Food and Food, bauturi. Daca nu esti sigur de alegerea acestui produs, inspira-te in categoria Carne uscata.
Сaracteristicile
Codul produsului | 418443 |
Categoria | Alimentație sănătoasă, Dietă și Nutriție |
Livrare din | Slovacia |
Comentarii
Nu există comentarii despre acest produs.