Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Plafar

Plafar. Un brand cu tradiție în sfera produselor din plante medicinale

Plafar este o marcă românească cu o tradiție în domeniul produselor realizate din plante medicinale și aromatice. Bazele Plafar au fost puse în anul 1949, când a fost înființată „Întreprinderea Comercială de Stat Plafar”, care avea ca obiect de activitate achiziţia plantelor din flora spontană, contractarea celor din culturi cu unităţi producătoare, condiţionarea, prelucrarea primară a materiei prime şi începutul valorificării sub formă de produse farmaceutice.

Societatea care creat marca Plafar a trecut prin multiple transformări, mai ales după anul 1990. În 2007, dreptul de utilizare a brandului comercial Plafar a fost preluat de rețeaua Centrofarm, ceea ce a condus la deschiderea mai multor magazine cu produse naturiste marca Plafar. Devenită Societatea Națională „Plafar”, compania are, în prezent, ca scop exploatarea ecologică a plantelor medicinale și aromatice din flora spontană și cultivată.

Din oferta de produse Plafar fac parte ceaiuri tradiționale simple din plante, ceaiuri din fructe, ceaiuri din amestecuri de plante cu diverse efecte terapeutice (precum Ceai gastric, Ceai hepatic, Ceai diuretic, Ceai etern feminin/masculin etc. ), diverse formule de ceai negru, gama de ceaiuri pentru echilibru (Good Shape, Ceaiul de la ora 5, Ceai verde cu iasomie și altele), gama de siropuri „Esență de sănătate”, cu ingrediente din fructe și alte componente naturale, tincturi și condimente.

Plantele medicinale utilizate în produsele Plafar sunt de înaltă calitate și bogate în principii active. Pentru fiecare sortiment, recoltarea şi condiţionarea plantelor are loc sub îndrumarea specialiştilor societății, care au o îndelungată experienţă în acest domeniu. Totodată, produsele Plafar sunt obţinute prin metode şi tehnici prietenoase, originale, ceea ce contribuie la bunul lor renume atât în România, cât şi în străinătate.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Plafar pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Plafar disponibile în mai multe forme Cremă, Plicuri, Pulbere, Sirop, Unguent.

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 20 g, 50 g, 50 ml, 65 g, 80 g.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş