Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Cetaphil

Cetaphil. Expertiză și tradiție în îngrijirea pielii sensibile

Cetaphil este o marcă de produse de îngrijire a pielii sensibile, cu o experiență de peste 70 de ani și o prezență internațională în zeci de țări de pe glob.

Brandul Cetaphil a fost creat în anul 1947, în statul Texas (SUA), la inițiativa unui farmacist vizionar. Atunci a fost lansat și primul produs, „Cetaphil Cleansing Lotion”, a cărui formulă este utilizată și în prezent, sub denumirea de „Cetaphil Gentle Skin Cleanse”, cu aceeași eficiență.

Gama de produse a Cetaphil s-a extins odată cu avansarea cunoștințelor privind îngrijirea pielii sensibile și a câștigat recunoaștere internațională. În prezent, produsele Cetaphil sunt disponibile în peste 70 de țări ale lumii și constau într-o gamă vastă de soluții pentru îngrijirea zilnică a pielii sensibile, de la produse de curățare și hidratare până la produse pentru bebeluși și alte tratamente speciale pentru pielea cu probleme.

Cetaphil utilizează ingrediente esențiale ca niacinamida, pantenolul, ceramidele, acidul hialuronic, ureea, diverse uleiuri și unturi, fiecare cu proprietăți unice și eficiență în tratarea diverselor afecțiuni dermatologice.

Cetaphil dispune de diverse formule sub formă de creme, loțiuni, geluri, spumă sau seruri, care îndeplinesc diverse roluri: de curățare, hidratare sau îngrijire specială în caz de piele uscată, iritată, predispusă la roșeață, acnee sau eczemă, cu exces de sebum etc. Cetaphil Gel de curățare, Cetaphil Spumă sau Loțiune de curățare, Cetaphil Loțiune hidratantă, Cetaphil Pro Spot Control, Restoraderm/Itchcontrol și Redness Control sunt printre cele mai cunoscute produse ale brandului.

Cetaphil și-a conceput produsele atât pentru a fi delicate cu pielea sensibilă, cât și pentru a fi eficiente la curățare și hidratare. În acest scop, produsele Cetaphil au fost testate pe mai mult de 32.000 de pacienți, în cadrul a peste 550 de studii clinice Galderma, dovedind că asigură protecție împotriva uscăciunii, iritației, rugozității, senzației de piele care strânge și a barierei cutanate fragile.

  • Filtre

Nu este disponibil

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Cetaphil pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Cetaphil disponibile în mai multe forme Cremă, Gel, Loțiune, Ser pentru ochi, Seturi.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Cetaphil. Astăzi ți-am pregătit:

  • Dermacontrol
  • Pro
  • Redness Control
  • SpotControl

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 14 ml, 48 ml, 50 ml, 88 ml, 118 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş