Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

CeraVe

Cerave. Îngrijire avansată a pielii, accesibilă tuturor

Brandul CeraVe și-a făcut intrarea pe piață în anul 2006, odată cu lansarea primelor sale produse pentru îngrijirea pielii, concepute în colaborare cu medici dermatologi americani.

Fondată în SUA, marca CeraVe este prezentă acum pe toate continentele și deține o gamă de peste 90 de produse din opt categorii.

CeraVe își propune să ofere produse pentru îngrijirea avansată a pielii fără prescripție medicală, la prețuri accesibile și ușor de utilizat, care să fie disponibile în majoritatea magazinelor importante de vânzare cu amănuntul.

Conceptul gamei CeraVe, dezvoltat cu ajutorul expertizei medicilor dermatologi, se distinge prin utilizarea a trei ceramide esențiale, similare celor ale pielii, și a unui sistem de eliberare inovativ, care sprijină restabilirea și menținerea funcției de barieră naturală a pielii. Tehnologia patentată MVE (Emulsie Multiveziculară) reprezintă un sistem multifazic, de emulsie ulei-în-apă, datorită căruia ingredientele sunt eliberate treptat, oferind hidratare pe durata întregii zile după o singură aplicare.

În momentul de față, CeraVe oferă o gamă completă de produse pentru față și corp, inclusiv produse pentru pielea delicată a bebelușilor și pentru protecție solară, sub formă de geluri, loțiuni sau creme pentru curățare și hidratare. Printre problemele pielii cărora li se adresează formulele CeraVe se numără acneea, eczemele, psoriazisul, pielea uscată sau iritată, îmbătrânirea.

CeraVe este marca numărul 1 recomandată de dermatologii din SUA pentru îngrijirea pielii, fiind, totodată, și brandul recompensat cu cele mai multe distincții „Seal of Acceptance”, acordate de organizația americană National Eczema Association.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele CeraVe pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt CeraVe disponibile în mai multe forme Cremă, Gel, Loțiune, Ser pentru ochi, Serum.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse CeraVe. Astăzi ți-am pregătit:

  • Cleanser

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 14 ml, 30 ml, 50 g, 50 ml, 52 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş