Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Centrum

Centrum. Multivitamine susținute de patru decenii de cercetare științifică

Centrum este un brand specializat în producerea de suplimente cu multivitamine, care are la bază peste 40 de ani de experiență în sfera științei nutriționale.

Centrum s-a născut în contextul unor cercetări asupra bolii canceroase, efectuate la Laboratoarele Lederle din Pearl River, SUA, în anii 1950, de către tânărul medic Leon Ellenbogen. De la lansarea primei multivitamine Centrum, în anul 1978, brandul s-a dezvoltat semnificativ, înscriindu-se printre primele mărci de multivitamine recomandate de medici și farmaciști.

Evoluția gamei Centrum s-a bazat întotdeauna pe tradiția temeinică a companiei în domeniul inovației și cercetării. „Centrum Complet de la A la Z” a fost primul supliment important care a înglobat nutrienți cheie, precum beta-carotenul, luteina și licopenul. De asemenea, „Centrum Silver” a reflectat progresele științifice privind cunoașterea nevoilor nutriționale ale persoanelor de peste 50 de ani.

În prezent, gama Centrum cuprinde o serie de formule de suplimente cu multivitamine pentru femei, bărbați și copii, destinate diferitelor grupe de vârstă, dar și anumitor tipuri de afecțiuni. Centrum pentru bărbați Complet de la A la Zinc, Centrum pentru femei Complet de la A la Zinc, Centrum Energy de la A la Zinc, Centrum Silver 50+ pentru bărbați sau femei, dar și formulele pentru copii Centrum Junior Pro de la A la Zinc și Centrum Junior Vita Gummy se numără printre principalele produse Centrum.

Centrum oferă o linie completă de suplimente nutritive susținute de cercetări științifice. Toate multivitaminele sale au standarde stricte de formulare, cu ingrediente provenite din surse de încredere. Astfel, fiecare ingredient trece prin peste 150 de teste de verificare a calității înainte de a ajunge să fie utilizat. Totodată, Centrum este marca de multivitamine cu cele mai multe studii clinice din lume, dar și cel mai vândut brand de multivitamine din lume, conform IMS Health OTC Global Analysis, iunie 2018.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Centrum pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Centrum disponibile în mai multe forme Capsule, Comprimate, Jeleuri, Seturi.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Centrum. Astăzi ți-am pregătit:

  • Energy
  • Junior
  • Silver

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş