Aviz de livrare

Securitatea, sănătatea și accesul dumneavoastră la informații corecte sunt importante pentru noi. Dorim să subliniem faptul că LIKI24 nu furnizează servicii de transport/livrare, ci pune la dispoziția dumneavoastră serviciile companiilor care le furnizează, cum ar fi firmele de curierat standard sau de curierat expres.

Toți furnizorii de servicii de livrare disponibili pe platforma noastră sunt legitimi și au autorizația necesară pentru a presta servicii de transport.

Cu toate acestea, transportul anumitor medicamente, în special al produselor care necesită condiții termice speciale, poate necesita din partea furnizorului serviciilor de livrare îndeplinirea unor cerințe suplimentare.

La selectarea metodei de livrare vă vom informa dacă furnizorul serviciilor de livrare îndeplinește sau nu toate cerințele necesare pentru livrarea medicamentelor.

Decizia de a utiliza sau nu o anumită metodă de livrare și un anumit furnizor de servicii de livrare vă aparține în exclusivitate. Liki24 nu este un furnizor de servicii de livrare, ci vă oferă posibilitatea de a alege din mai multe opțiuni de livrare. Cu toate acestea, vă vom informa în consecință, inclusiv prin avertisment, cu privire la autorizația furnizorului de transport selectat.

Vă vom informa dacă transportatorul nu garantează și nu asigură condiții de termice speciale pentru transportul medicamentului dorit, și dacă nu își asumă nicio răspundere în acest sens.
Decizia finală a alegerii serviciilor de livrare vă aparține în totalitate.

VĂ ATRAGEM ATENȚIA CĂ, ÎN SITUAȚIA ÎN CARE DECIDEȚI SĂ ALEGEȚI SERVICIILE DE TRANSPORT CARE NU SUNT AUTORIZATE SĂ ASIGURE CONDIȚIILE DE LIVRARE CU TEMPERATURĂ CONTROLATĂ CORESPUNZĂTOARE PRODUSELOR DVS., ÎN POFIDA FAPTULUI CĂ AȚI FOST INFORMAT ÎN PREALABIL DE CĂTRE LIKI24, VĂ ASUMAȚI ÎNTREAGA RESPONSABILITATE PENTRU ORICE FEL DE CONSECINȚE CARE POT REZULTA ÎN URMA UTILIZĂRII UNUI TRANSPORT INADECVAT DE ACEST GEN.
(nelimitat: degradarea sau modificarea compoziției produsului, efecte adverse etc.)