Livrare prin curier standard în alte orașe

Care Sunt Termenii de Livrare?
Comenzile vor fi trimise prin intermediul furnizorului standard de servicii de curierat (servicii de curierat GLS/SAMEDAY). Livrarea se face de luni până vineri, iar comenzile plasate după ora 10:00 vineri și în weekend vor fi expediate de luni a săptămânii următoare. *Termenul de livrare poate fi de 48 sau 72 de ore, în funcție de adresa de livrare a comenzii.

Serviciul Liki24 analizează disponibilitatea Produselor și prețurile din diferite farmacii. Dacă este necesar, Agenții de livrare vă vor ridica comanda din mai multe farmacii pentru a vă economisi timp și bani.
Cât costă Livrarea?
** Costul de livrare este o sumă (soldul sumelor de livrare datorate) care trebuie plătită (soldul sumelor de livrare datorate) de către Client și care include:
  • Taxa de livrare propriu-zisa;
  • Taxe suplimentare (de exemplu,dar fără a se limita la, pentru taxa pentru produse supradimensionate mari);
  • Promoții Liki24 (dacă este cazul);
  • Promoții pentru parteneri (dacă este cazul);
  • Promoții cu voucher (dacă este cazul).
Taxa de livrare este definită de furnizorul de servicii de curierat Standard și depinde de greutatea comenzii. Costul acesteia începe de la 16.97 RON (TVA inclus). Această taxă este supusă promoției Liki24 și poate fi acoperită parțial sau integral de Promoția Liki24. Mai multe detalii despre Promoția Liki24 la Livrare găsiți în secțiunea «Promoții și Vouchere».

Costul de livrare îl veți regăsi înainte de finalizarea comenzii. Acesta este influențat de modalitatea de livrare aleasă (Curier/Locker Sameday; Curier GLS;). În prezent, Liki24 oferă promoție pentru taxa de livrare după cum urmează:
- Livrare de GLS
1. Courier (48-72h): Costul de livrare după aplicarea Promoției Liki24 va fi 15.99 RON;

- Livrare de Sameday
1. Courier (48-72h): Costul de livrare după aplicarea Promoției Liki24 va fi 14.99 RON;
2. Locker (48-72h): Costul de livrare după aplicarea Promoției Liki24 va fi 10.99 RON.

Dacă o comandă conține mai mult de 9 produse sau include produse de dimensiuni mari (comenzi neobișnuite) - se poate aplica o taxă suplimentară în afară de taxa de livrare de mai sus. Regăsiți mai multe detalii în secțiunea «Calculul costului de livrare»
Cum se plătește comanda?
  • Ramburs la curier la primirea comenzii
  • Prin card pe site sau în aplicație la plasarea unei comenzi.