Ridicare personală din Easybox Sameday

Ce este Easybox Sameday?
Easybox Sameday este o soluție populară printre serviciile poștale din România. Ideea din spatele Easybox este să primiți un colet care conține comanda într-o locație convenabilă, cu preluare manuală.

Informații suplimentare despre Easybox și serviciile lor pot fi găsite pe site-ul Sameday.

Care sunt limitele de dimensiune și greutate pentru livrarea Easybox Sameday?

Întrucât Sameday livrează coletul la lockere i pentru preluare manuală, unele comenzi nu pot fi procesate prin această metodă din cauza dimensiunilor lor.
În prezent, soluția de livrare Easybox este disponibilă pentru comenzile cu următoarele dimensiuni și greutate:
 • Dimensiuni: 46x44x38 cm
 • Greutate: până la 20.00 kg
Toate comenzile cu opțiunea de livrare Easybox vor fi revizuite automat și/sau manual pentru a confirma eligibilitatea lor pentru a fi livrate la lockerele Sameday. Dacă comanda nu se potrivește cu dimensiunile și/sau greutatea, aceasta va fi anulată.
  În cazul în care comanda cu opțiunea de livrare Sameday Easybox este anulată, clientul va fi informat în scurt timp prin e-mail și/sau apel de la o echipă de asistență pentru clienți.
   Cât costă Livrarea prin Easybox?
   În prezent, costul de bază de transport după aplicarea promoției Liki24 va fi de 14.99 RON.

   Cât timp va dura să-mi primesc comanda prin Easybox?

   De obicei, durează de la 48 la 72 de ore pentru ca, comenzile să fie livrate de Sameday la Easybox-ul ales. Cu toate acestea, ora poate varia în funcție de ziua săptămânii, adresa de livrare sau alte condiții cu care se confruntă operatorul poștal.

   Livrările Easybox se efectuează de luni până vineri, iar comenzile plasate după ora 08:00 în zilele de vineri și în weekend vor fi expediate operatorului poștal în ziua de luni a săptămânii următoare (cu excepția cazului în care sunt perioade speciale ale companiei de livrare când aceasta poate fi diferită).

   Ce opțiuni de plată sunt disponibile la livrarea prin Easybox Sameday?

   În prezent, Easybox Sameday poate fi utilizatã pentru comenzile care sunt procesate prin două opțiuni de plată disponibile:

       1. Comanda se plătește prin card pe pagina de Checkout a Liki24.ro;
       2. Comanda se plătește prin card la locker-ul Easybox Sameday;

   De reținut:
   ***Se acceptă plata cu cardul la Easybox doar în cazul comenzilor a căror valoare este inferioară sau egală sumei de 250 RON.