Consimțământul pentru livrarea medicamentelor cu rețetă (RX)

Puteți comanda medicamente cu retetã (RX) pe Platforma Liki24 (site-ul web și aplicația mobilă) numai dacă înțelegeți, sunteți de acord, acceptați și confirmați următoarele:

  • Livrarea de produse RX se efectuează în conformitate cu Termenii și condițiile de contractare și Termenii de utilizare, în continuare (TnC), denumite în continuare (TnC). Fiecare client ar trebui să accepte și să fie de acord în mod expres cu aceste TnC. Prin utilizarea platformei Liki24 și plasarea comenzii, acceptați și sunteți de acord cu termenii menționați.
  • Înainte de a plasa o comandă, confirmați că ați citit cu atenție, ați înțeles și sunteți de acord cu Termenii și condițiile de contractare și Termenii de utilizare, în continuare (TnC).
  • Produsele RX pot fi comandate numai după ce Liki24 trimite rețeta dvs. la farmacie, iar farmacia confirmă că produsele RX pe care le-ați comandat sunt disponibile și pot fi eliberate pentru expediere în baza rețetei dvs.
  • Doar rețetele necompensate pot fi procesate de Liki24. Comenzile care vor conține alte tipuri de retete vor fi anulate de către Agenții de Servicii Client Liki24.
  • Confirmați,în calitate de client al Liki24, că rețeta pe care o încărcați este valabilă, nu este falsă, nu a fost anulată sau deja folosită, nu este folosită în mod abuziv și vă aparține în mod legal sau aveți dreptul de a o folosi.
  • Sunteți de acord și vă dați acordul pentru utilizarea datelor personale, inclusiv a rețetelor medicale, de către farmacist și de către curierul delegat.
  • În anumite cazuri, pentru a putea achiziționa medicamentele de care aveți nevoie, curierul, la cererea farmacistului, poate fi obligat să prezinte sau să transfere rețeta într-un mod stabilit de către farmacie. Vă oferiți consimțământul în mod expres pentru folosirea de către Liki24 și de către curier a rețetei, în relația cu farmacistul, în scopul achiziționării medicamentelor.
  • Înainte de a plasa o comandă, confirmați că ați citit cu atenție, ați înțeles și sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.