Echipa noastră

Fondatori

Fondatorii Liki24.com, care a fost creat în 2017. Sub conducerea lor, serviciul nostru a intrat în TOP-30 de cele mai bune startup-uri ucrainene conform Forbes.ua și continuă să atingă noi culmi. Versiunea în limba română a site-ului Liki24.ro a fost lansată cu succes la începutul anului 2022.

Principalul ghid în munca creatorilor Liki24.ro este confortul și economiile maxime pentru fiecare client al serviciului.

Editori

Lucrul departamentului editorial consta in completarea blogului și alte secțiuni ale platformei Liki24.ro cu conținut de înaltă calitate, cautarea și analizarea cercetărilor actuale în medicina modernă bazată pe dovezi și să selecteze subiecte pentru articolele care sunt garantate să beneficieze cititorul.

Scopul nostru - prezentarea interesantă și accesibilă a informațiilor despre boli și medicamente în conformitate cu toate principiile Politicii Editoriale a Serviciului.

Medicii

Misiunea echipei de medici, care cooperează cu Liki24.ro, este să verifice cu atenție fiabilitatea și relevanța informațiilor despre medicamente. Medicii verifică aceste date, răspund la întrebările utilizatorilor conștienți de sănătate și își creează propriul portal cu teme medicale.