Imaginea este cu titlu de prezentare
Descrierea
Blat de tort cu cacao fara gluten, 350 g, Pagotto
Caracteristici:
- Blatul de tort fără gluten, Cacao, este opțiunea perfectă pentru un desert delicios și sănătos, fără ulei de palmier și fără lactoză.
- Tortul Pagotto gluten free are textura perfectă, fiind făcut cu ouă de la găini crescute la sol.
- Gustul bogat de cacao te va cuceri iremediabil. Încearcă-l cu crema de vanilie fără gluten, pentru un rezultat spectaculos.
- Nu necesită coacere.
Ingrediente:
Amidon de cartofi, ouă de la găini crescute la sol, zahăr, apă, sirop de glucoză, cacao 3,7%.
Emulgator: glicerină, E471-E477.
Agenți de afânare: bicarbonat de sodiu, E466, E575, sare marină, agent de îngroșare: gumă de guar E412.
Conservant: sorbat de potasiu.
Prezentare:
350g.
Сaracteristicile
Codul produsului | 42495 |
Categoria | Produse fără Gluten, Dietă și Nutriție |
Brand | Pagotto |
Volum | 350 g |
Comentarii
Blat de tort cu cacao fara gluten, 350 g, Pagotto
Multumim pentru feedback-ul dvs! A fost trimis spre moderare.
Nu există comentarii despre acest produs.
Ce spun clienţii noștri