Selectați orașul

Orașe populare:

Selectați ţara

  • România
  • Ucraina
  • Germania
  • Italia
  • Austria

Pro Nutrition

Pro Nutrition. Energie pentru viață

Pro Nutrition este un brand specializat în suplimente nutritive, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Compania se află într-o continuă expansiune, operând atât pe teritoriul României, cât și pe plan extern, în peste zece țări străine.

Pentru fabricarea produselor sale, Pro Nutrition folosește ingrediente de cea mai înaltă calitate, provenite de la furnizori renumiți, precum Carbery, AlzChem, Kyowa, Fonterra, Sabinsa sau Creapure. De asemenea, utilizează aparatură de ultimă generație în procesul tehnologic și în cel de testare al produselor, pentru a garanta respectarea standardelor de calitate.

Oferta Pro Nutrition constă într-o paletă largă de suplimente nutritive, precum produse pentru slăbit sau creșterea în greutate, proteine, pre-workout-uri și suplimente pentru recuperare, vitamine sau minerale. În gama de proteine Pro Nutrition se regăsesc produse pe bază de proteine din zer, amestecuri proteice, proteine vegane sau colagen, cât și batoane proteice Pro Nutrition. În ceea ce privește suplimentele cu creatină Pro Nutrition, sunt disponibile formule variate cu creatină monohidrată.

Pro Nutrition deține mai multe certificări privind calitatea produselor sale, precum sistemul de management al calității în conformitate cu SR EN ISO 9001: 2015, standardul IFS și sistemul de siguranță a alimentului HACCP. Pro Nutrition este partener și sponsor oficial al echipei naționale de culturism și fitness, având colaborări cu peste 50 de sportivi, antrenori personali și nutritioniști. Din 2003, compania a inițiat și concursul Pro Nutrition Grand Prix, menit să seteze noi tendințe și să stabilească noi nivele de calitate.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Pro Nutrition pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Pro Nutrition disponibile în mai multe forme Capsule, Concentrat, Fiole, Lichid, Monodoze.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Pro Nutrition. Astăzi ți-am pregătit:

  • Pro Mass

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • dozajul de care ai nevoie din cele disponibile - 250 mg, 3000 mg
  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 10 g, 15 g, 25 ml, 40 g, 42 g.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş