Tagliatelle integrale din spelta, 250 g, Petras Bio
Codul produsului: 68870
Imaginea este cu titlu de prezentare
Descrierea
Tagliatelle integrale din spelta, 250 g, Petras Bio
Ingrediente: faina integrala de spelta *. *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice.
Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.
nu este prima comanda. de fiecare data se respecta termenul de livrare care este fie a doua zi fie în aceeași zi, prețul produselor este cel mai bun iar livratorii super k.
Sunt foarte mulțumit de produsele primite, raportul calitate -preț este foarte bun. Apreciem amabilitatea operatorilor și promptitudinea cu care s-a rezolvat o mică problemă cu coletul primit.
Foarte mulțumită :) produse si prețuri excelente, livrare rapida. Cu siguranță o să mai comand. Felicitări! 5* p.s gamă foarte variată de produse, recomand cu drag
Nu înțeleg cum funcționează platforma aceasta dar are niște servicii incredibil de bune. Rapizi, preturi mici, găsești produse greu de găsit în alte părți. Felicitări
Tagliatelle integrale din spelta, 250 g, Petras Bio
Ingrediente: faina integrala de spelta *. *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice.
Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”.
** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul.