Tagliatelle din grau dur cu spanac, 250 g, Petras Bio
Codul produsului: 68869
Imaginea este cu titlu de prezentare
Descrierea
Tagliatelle din grau dur cu spanac, 250 g, Petras Bio
Ingrediente: faina de grau dur*, spanac 2%* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice
Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”. ** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Prezentare: 250 g
Livrare in aceași zi in care plasezi comanda,intervalul orar respectat,atât operatorul liki24 cât și distribuitorul foarte amabili.Multumesc.Un serviciu util celor care nu se pot deplasa la farmacie.
Foarte mulțumită :) produse si prețuri excelente, livrare rapida. Cu siguranță o să mai comand. Felicitări! 5* p.s gamă foarte variată de produse, recomand cu drag
Recomand acest site 100% Am descoperit recent acest site , dar Creează dependentă. Prețuri foarte buna, diversitate in alegerea produselor, și da livrat a 2 zi după ce am plasat comanda: 👍👍👍👍 Deja am mai plasat o comanda . Recomand cu încredere
Tagliatelle din grau dur cu spanac, 250 g, Petras Bio
Ingrediente: faina de grau dur*, spanac 2%* *= ingredientele au fost obtinute in conformitate cu regulile productiei ecologice
Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate* si uscate la 43 de grade. * in procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de presare (extrudare) al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind “al dente”. ** In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Prezentare: 250 g