Pudra pentru ciocolata calda cu scortisoara Green Sugar, 250 g, Remedia
Pudră pentru ciocolată caldă cu scorțișoară
Ingrediente: Green sugar; pudra de cacao cu un conținut scăzut de grăsime (minim 32%); agenți de îngroșare - guma guar, guma xanthan; agent de afanare - lecitină de soia; scorțișoară.
Green sugar (amestec de extract de Ștevia rebaudiană maxim 2% și eritriol) este un îndulcitor cu 0 calorii și 0 indice glicemic.
Fără materii prime modificate genetic. Fără gluten. Sursa de fibre. Potrivit pentru dieta vegana și vegetariană. Produs de post.
Mod de preparare: 25 g (3 linguri) de ciocolată pudra se dizolvă și se amestecă până la omogenizarea completă în aproximativ 180-200 ml apa caldă.
nu este prima comanda. de fiecare data se respecta termenul de livrare care este fie a doua zi fie în aceeași zi, prețul produselor este cel mai bun iar livratorii super k.
Livrare in aceași zi in care plasezi comanda,intervalul orar respectat,atât operatorul liki24 cât și distribuitorul foarte amabili.Multumesc.Un serviciu util celor care nu se pot deplasa la farmacie.
Sunt foarte multumita de promptitudinea livrarii amabilitatea personalului firmei ce mai doar cuvinte de lauda.Si mai ales preturile sunt foarte bune.Felicitari .
Recomand acest site 100% Am descoperit recent acest site , dar Creează dependentă. Prețuri foarte buna, diversitate in alegerea produselor, și da livrat a 2 zi după ce am plasat comanda: 👍👍👍👍 Deja am mai plasat o comanda . Recomand cu încredere
Pudra pentru ciocolata calda cu scortisoara Green Sugar, 250 g, Remedia
Pudră pentru ciocolată caldă cu scorțișoară
Ingrediente: Green sugar; pudra de cacao cu un conținut scăzut de grăsime (minim 32%); agenți de îngroșare - guma guar, guma xanthan; agent de afanare - lecitină de soia; scorțișoară.
Green sugar (amestec de extract de Ștevia rebaudiană maxim 2% și eritriol) este un îndulcitor cu 0 calorii și 0 indice glicemic.
Fără materii prime modificate genetic. Fără gluten. Sursa de fibre. Potrivit pentru dieta vegana și vegetariană. Produs de post.
Mod de preparare: 25 g (3 linguri) de ciocolată pudra se dizolvă și se amestecă până la omogenizarea completă în aproximativ 180-200 ml apa caldă.