Cafea solubilă liofilizată din Columbia. Procesul prin care se obține cafeaua liofilizată Juan Valdez se bazează pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scăzute. Acest proces permite păstrarea gustului și a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta înseamnă că o substanță, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fără a trece prin faza lichidă. Principala calitate a cafelei liofilizate este că, odată amestecată cu apă, își recuperează toate caracteristicile fizice: aroma și gustul.
nu este prima comanda. de fiecare data se respecta termenul de livrare care este fie a doua zi fie în aceeași zi, prețul produselor este cel mai bun iar livratorii super k.
Sunt foarte multumita de promptitudinea livrarii amabilitatea personalului firmei ce mai doar cuvinte de lauda.Si mai ales preturile sunt foarte bune.Felicitari .
Produsele achiziționate de la diferite farmacii la prețul afișat din aplicație și livrare in a3a zi . O comunicare f.buna cu agentul de livrări . Felicitări!
Recomand acest site 100% Am descoperit recent acest site , dar Creează dependentă. Prețuri foarte buna, diversitate in alegerea produselor, și da livrat a 2 zi după ce am plasat comanda: 👍👍👍👍 Deja am mai plasat o comanda . Recomand cu încredere
Cafea solubilă liofilizată din Columbia. Procesul prin care se obține cafeaua liofilizată Juan Valdez se bazează pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scăzute. Acest proces permite păstrarea gustului și a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta înseamnă că o substanță, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fără a trece prin faza lichidă. Principala calitate a cafelei liofilizate este că, odată amestecată cu apă, își recuperează toate caracteristicile fizice: aroma și gustul.