Cafea solubilă liofilizată din Columbia cu aromă de ciocolată. Procesul prin care se obține cafeaua liofilizată Juan Valdez se bazează pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scăzute. Acest proces permite păstrarea gustului și a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta înseamnă că o substanță, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fără a trece prin faza lichidă. Principala calitate a cafelei liofilizate este că, odată amestecată cu apă, iși recuperează toate caracteristicile fizice: aroma și gustul.
Recomand acest site 100% Am descoperit recent acest site , dar Creează dependentă. Prețuri foarte buna, diversitate in alegerea produselor, și da livrat a 2 zi după ce am plasat comanda: 👍👍👍👍 Deja am mai plasat o comanda . Recomand cu încredere
Cafea solubilă liofilizată din Columbia cu aromă de ciocolată. Procesul prin care se obține cafeaua liofilizată Juan Valdez se bazează pe deshidratarea extractului de cafea, folosind temperaturi foarte scăzute. Acest proces permite păstrarea gustului și a aromei naturale. Este un proces de uscare prin sublimare. Aceasta înseamnă că o substanță, cum ar fi apa, trece de la solid la gaz, fără a trece prin faza lichidă. Principala calitate a cafelei liofilizate este că, odată amestecată cu apă, iși recuperează toate caracteristicile fizice: aroma și gustul.