Ananas liofilizat Vitamitnatural, 30 g, Esprit Group
Codul produsului: 71746
Imaginea este cu titlu de prezentare
Descrierea
Ananas liofilizat Vitamitnatural, 30 g, Esprit Group
Proprietati: - freeze drying - liofilizarea - deshidratare prin sublimarea în vid a apei, după congelare; - liofilizarea este una dintre tehnologiile avansate în procesarea alimentelor după recoltare; - liofilizarea constă în congelarea fructelor sau legumelor proaspete în mediu controlat cu menținerea temperaturii între -10° și 0°C în camera de uscare, creând astfel diferențe de temperatură și presiune între interiorul și exteriorul fructului cu scopul de a elimina (sublima) apa din ele; - fructele se deshidratează treptat până când umiditatea scade la procentul dorit; - produsele liofilizate nu sunt prăjite sau îmbibate cu ulei, deci nu vor deveni uleioase sau caramelizate.Produsele uscate prin liofilizare isi pastreaza culoarea,gustul, iar pierderea de nutrienti este redusa(aproximativ 5%).
Mod de utilizare: Gata de mancat, fructele liofilizate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider, cu ambalajul bine inchis.
Livrare in aceași zi in care plasezi comanda,intervalul orar respectat,atât operatorul liki24 cât și distribuitorul foarte amabili.Multumesc.Un serviciu util celor care nu se pot deplasa la farmacie.
Foarte mulțumită :) produse si prețuri excelente, livrare rapida. Cu siguranță o să mai comand. Felicitări! 5* p.s gamă foarte variată de produse, recomand cu drag
Ananas liofilizat Vitamitnatural, 30 g, Esprit Group
Proprietati: - freeze drying - liofilizarea - deshidratare prin sublimarea în vid a apei, după congelare; - liofilizarea este una dintre tehnologiile avansate în procesarea alimentelor după recoltare; - liofilizarea constă în congelarea fructelor sau legumelor proaspete în mediu controlat cu menținerea temperaturii între -10° și 0°C în camera de uscare, creând astfel diferențe de temperatură și presiune între interiorul și exteriorul fructului cu scopul de a elimina (sublima) apa din ele; - fructele se deshidratează treptat până când umiditatea scade la procentul dorit; - produsele liofilizate nu sunt prăjite sau îmbibate cu ulei, deci nu vor deveni uleioase sau caramelizate.Produsele uscate prin liofilizare isi pastreaza culoarea,gustul, iar pierderea de nutrienti este redusa(aproximativ 5%).
Mod de utilizare: Gata de mancat, fructele liofilizate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider, cu ambalajul bine inchis.