Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Vichy

Vichy. Pionierat în dermatocosmetică de peste nouă decenii

Brandul francez Vichy are o expertiză de peste 90 de ani în îngrijirea pielii și s-a remarcat ca un pionier în sfera produselor dermatocosmetice. Laboratoarele Vichy au fost fondate în anii ‘30 de către Prosper Haller, dermatolog la Centrul Termal Vichy, și George Guerin, director al Grenoville Perfumes.

Întâia linie dermatocosmetică era intitulată „Les Secrets de Vichy”, iar produsele înglobau apa termală mineralizantă, izvorâtă din regiunea vulcanică Auvergne, cu proprietăți unice în cosmetică. Vichy a inaugurat prima sa fabrică la numai patru kilometri de izvor. Apa mineralizantă Vichy este și astăzi ingredientul activ care stă la baza tuturor produselor Vichy de îngrijire a tenului. 

Angajamentul Vichy este de a oferi soluții pentru o piele sănătoasă în toate etapele vieții și de a răspunde fiecărui tip de provocare specifică acestor etape, îndiferent de tipul pielii, sex sau vârstă. Dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății, formulele Vichy sunt hipoalergenice, testate pe piele sensibilă și fără parabeni.

Brandul Vichy a dezvoltat multiple game de produse pentru îngrijirea tenului, corpului, părului și scalpului, dar și game speciale cu produse de machiaj, protecție solară sau dedicate bărbaților. Printre cele mai renumite game ale sale se înscriu Pureté Thermale, Aqualia Thermal, Mineral 89, Normaderm, Liftactiv, Neovadiol, Idéalia, Dercos Technique și Vichy Homme.

Laboratoarele Vichy s-au detașat pe piață prin înglobarea științei expozomului în cercetarea pentru menținerea aspectului tânăr și sănătos al pielii. Definit ca o combinație de factori (de mediu, comportamentali și hormonali) cu multiple influențe asupra pielii , expozomul ar fi responsabil de mai mult de 80% din procesul de îmbătrânire a pielii, potrivit specialiștilor Vichy. Apa vulcanică Vichy, bogată în 15 minerale benefice, are proprietăți antioxidante și întărește apărarea naturală a pielii împotriva efectelor cumulative ale expozomului.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Vichy pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Vichy disponibile în mai multe forme Balsam, Booster, Contur ochi, Cremă, Deodorant.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Vichy. Astăzi ți-am pregătit:

  • Aminexil
  • Aqualia Thermal
  • Capital Soleil
  • Clinical Control
  • Dercos

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 4,5 g, 4,7 ml, 6 ml, 15 ml, 20 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş