Vichy

377 produse

Vichy. Pionierat în dermatocosmetică de peste nouă decenii

Brandul francez Vichy are o expertiză de peste 90 de ani în îngrijirea pielii și s-a remarcat ca un pionier în sfera produselor dermatocosmetice. Laboratoarele Vichy au fost fondate în anii ‘30 de către Prosper Haller, dermatolog la Centrul Termal Vichy, și George Guerin, director al Grenoville Perfumes.

Întâia linie dermatocosmetică era intitulată „Les Secrets de Vichy”, iar produsele înglobau apa termală mineralizantă, izvorâtă din regiunea vulcanică Auvergne, cu proprietăți unice în cosmetică. Vichy a inaugurat prima sa fabrică la numai patru kilometri de izvor. Apa mineralizantă Vichy este și astăzi ingredientul activ care stă la baza tuturor produselor Vichy de îngrijire a tenului. 

Angajamentul Vichy este de a oferi soluții pentru o piele sănătoasă în toate etapele vieții și de a răspunde fiecărui tip de provocare specifică acestor etape, îndiferent de tipul pielii, sex sau vârstă. Dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății, formulele Vichy sunt hipoalergenice, testate pe piele sensibilă și fără parabeni.

Brandul Vichy a dezvoltat multiple game de produse pentru îngrijirea tenului, corpului, părului și scalpului, dar și game speciale cu produse de machiaj, protecție solară sau dedicate bărbaților. Printre cele mai renumite game ale sale se înscriu Pureté Thermale, Aqualia Thermal, Mineral 89, Normaderm, Liftactiv, Neovadiol, Idéalia, Dercos Technique și Vichy Homme.

Laboratoarele Vichy s-au detașat pe piață prin înglobarea științei expozomului în cercetarea pentru menținerea aspectului tânăr și sănătos al pielii. Definit ca o combinație de factori (de mediu, comportamentali și hormonali) cu multiple influențe asupra pielii , expozomul ar fi responsabil de mai mult de 80% din procesul de îmbătrânire a pielii, potrivit specialiștilor Vichy. Apa vulcanică Vichy, bogată în 15 minerale benefice, are proprietăți antioxidante și întărește apărarea naturală a pielii împotriva efectelor cumulative ale expozomului.

Am înteles