Selectați orașul

Orașe populare:

Selectați ţara

  • România
  • Ucraina
  • Germania
  • Italia
  • Austria

Solaris

Solaris. Produse care readuc natura și simplitatea în viața oamenilor

Solaris este unul dintre cele mai cunoscute branduri de produse naturale sau slab procesate de pe piața autohtonă, cu o ofertă care constă în produse alimentare și gustări sănătoase, cât și în produse cosmetice și diverse uleiuri esențiale și aromatice.

Primele produse lansate de Solaris au fost uleiurile obținute prin presarea manuală, la rece, a semințelor, fapt ce a condus, de altfel, la alegerea denumirii actuale a brandului. Compania și-a lărgit treptat portofoliul, urmând același scop: de a dezvolta produse care să fie cât mai aproape de ceea ce oferă natura, adică non-procesate sau slab procesate. În prezent, gama Solaris acoperă peste 50 de categorii de produse, iar obiectivul companiei este să ofere, în cadrul fiecărei categorii de produse, o alternativă naturală, calitativă, care să păstreze valorile nutritive ale alimentelor.

Valorile Solaris se bazează pe simplitate, autenticitate și bucurie de viață și, în spiritul acestor credințe, compania își propune să sprijine o alimentație echilibrată și sănătoasă la orice vârstă, prin întoarcerea la consumul de produse cu ingrediente naturale. 

Oferta Solaris cuprinde o serie de produse care pot completa orice masă a zilei, începând de la fulgi și musli, ceaiuri și cicoare, cereale și leguminoase până la semințe și mirodenii, făinuri, uleiuri comestibile, fructe uscate și biscuiți sau covrigei. Totodată, Solaris produce și cosmetice naturale, sub formă de săpunuri, uleiuri sau unturi pentru corp, dar și uleiuri esențiale și pentru aromaterapie.

Atuurile Solaris Plant constau în ingredientele sale naturale și de calitate superioară, care valorifică, fără artificii non-necesare sau dăunătoare, puterea naturii și gustul acesteia.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Solaris pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Solaris disponibile în mai multe forme Capsule, Plicuri, Pulbere, Seturi, Soluție.

  • dozajul de care ai nevoie din cele disponibile - 100 mg, 250 mg, 300 mg, 350 mg, 360 mg
  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 2 g, 4 g, 5 ml, 10 ml, 20 g.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş