Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Sanovita

SanoVita. Inovație în domeniul produselor vegetariene benefice pentru sănătate

Povestea brandului SanoVita a început în urmă cu circa 25 de ani, pe fondul unei oferte autohtone destul de limitate în ceea ce privește produsele alimentare de origine vegetală care nu dăunează sănătății. Fondatorii brandului și-au propus să contribuie, prin produsele lor, la adoptarea unui stil alimentar sănătos de către români.

SanoVita a fost producătorul care a lansat cerealele de tip musli în România și s-a numărat, totodată, printre brandurile care au repoziționat produsele pe bază de soia nemodificată genetic. Astăzi, produsele SanoVita sunt disponibile în majoritatea hipermarketurilor și magazinelor naturiste din țară, cât și în magazinele de proximitate și într-un magazin online dedicat.

Compania dispune de două centre moderne de producție în județul Vâlcea, iar, din 2020, este producător, ambalator și distribuitor de produse eco, dezvoltând și o facilitate de producție pentru produsele bio.

SanoVita dispune de un sortiment variat de produse vegetariene, începând de la cereale și musli pentru micul dejun, rondele expandate din grâu sau orez, fructe uscate și nuci, unt de arahide, tofu și soia, până la băuturi vegetale și diverse alte alimente de bază. Totodată, producătorul lucrează la consolidarea celui mai complex portofoliu bio local. Produsele Sanovita mai includ diverse suplimente alimentare, jeleuri și acadele, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

SanoVita se mândrește cu crearea unor produse unice, care au primit recunoaștere internațională, precum pastele vegetale tartinabile din bob și linte, realizate în colaborare cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. În 2017, acest produs a fost premiat cu aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva. SanoVita continuă să aducă pe piață produse vegetale inovatoare, care să fie deopotrivă gustoase și benefice pentru sănătate, dar care pot fi, de asemenea, ușor de integrat în rutina vieții cotidiene.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Sanovita pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Sanovita disponibile în mai multe forme Acadele, Jeleuri, Pastă, Unt de arahide, Zahăr brun.

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 5 g, 7,5 g, 10 g, 24 g, 30 g.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş