Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • Germania
  • România
  • Austria

Sano

Sano. Produse de curățenie și igienă adaptate nevoilor consumatorilor

Sano este o marcă de produse de curățenie a casei și igienă, cu origini în Israel, prezentă pe piață cu un portofoliu de sute de produse.

Creat în anul 1965, de către Bruno Landesberg, odată cu înființarea companiei Sano-Bruno's Enterprises Ltd., specializată în producerea și comercializarea de soluții de curățenie de uz casnic, brandul Sano a ajuns să ocupe poziția de lider la categoria non food din Israel. Sano operează la nivel global de peste 20 de ani, distribuindu-și produsele în cel puțin 40 de țări ale lumii. În România, marca Sano este disponibilă de mai bine de 15 ani.

Sloganul “E vreo problemă? O rezolvă Sano!” reflectă viziunea brandului de a dezvolta continuu produse prin identificarea problemelor consumatorului și oferirea unor soluții economice și de calitate. Fiecare produs Sano este optimizat, astfel încât să fie potrivit stilului de viață, nevoilor și preferințelor consumatorilor săi. Totodată, fabricarea produsele Sano se desfășoară conform celor mai exigențe standarde internaționale de calitate, siguranță și management a mediului.

În familia Sano se regăsește o largă varietate de categorii de produse, plecând de la articole de toaletă și igienă personală, scutece pentru adulți și copii, produse de curățenie și întreținere, detergenți și balsamuri de rufe până la insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa sau industrial.

Performanțele Sano sunt atestate de diverse distincții, ca premiul Platinum Mark, acordat de Standards Institute of Israel, pentru implementarea a trei standarde de management: ISO 9001 pentru Managementul Calității, ISO 14001 pentru Management de Mediu și ISO 18001 pentru Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale. De asemenea, datorită eforturilor sale pentru protejarea și conservarea mediului, Sano este deținător al certificării Green Mark, privind responsabilitatea asumată față de natură.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Sano pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Sano disponibile în mai multe forme Balsam, Capsule, Concentrat, Detergent, Gel.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Sano. Astăzi ți-am pregătit:

  • Maxima

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 2 kg, 50 ml, 55 g, 150 g, 400 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş