Medicamente cu rețeta

Revox

Revox. Produse accesibile cu rezultate profesionale în îngrijirea pielii

Revox este un brand european care și-a făcut loc pe piața produselor de îngrijire a pielii printr-o ofertă accesibilă, dar care promite rezultate profesionale, datorită concentrației mari a ingredientelor active din formulele sale.

Revox B77 a luat ființă ca o companie de familie cu tradiție în fabricarea de produse cosmetice și a urmat o filozofie simplă: dezvoltarea de produse de îngrijire a pielii ușor de utilizat în confortul casei, înalt eficiente și pentru diverse tipuri și nevoi ale pielii, care să aibă un preț convenabil.

Pentru crearea fiecărei game, specialiștii Revox consultă părerile și nevoile clienților și urmăresc cele mai recente tendințe în îngrijirea pielii, astfel încât să fie oferite soluții personalizate pentru fiecare tip de nevoie a pielii. 

Produsele Revox constau în numeroase serumuri și uleiuri, dar și în alte tipuri de formule pentru îngrijirea tenului, zonei ochilor, buzelor, corpului sau părului. Printre ingredientele cele mai importante din formulele Revox se numără acidul hialuronic, retinolul, acidul azelaic, acidul glicolic, niacinamida, vitamina C, cafeina, peptidele și multe altele. Cele mai cunoscute game ale Revox sunt Just, Japanese Routine, Bio, Skin Therapy sau Retinol.

Prețul foarte accesibil al produselor Revox, un avantaj important al brandului, este posibil datorită formulelor simplificate, în care ingredientele cu eficacitate mare sunt utilizate în cea mai ridicată concentrație posibilă, iar cele slab eficiente sau inutile sunt eliminate, reducându-se astfel costurile suplimentare. Alegerea ingredientelor cheie este foarte selectivă și vizează cei mai căutați compuși pentru îngrijirea pielii.

  • Filtre