Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Philips Avent

Philips Avent. Din prima clipă a vieții, pentru un viitor sănătos

Philips Avent este un brand specializat în produse și accesorii pentru îngrijirea și hrănirea bebelușilor, renumit mai ales pentru biberoanele și tetinele sale cu forme naturale.

Devenit parte a Philips din 2006, brandul Philips Avent de astăzi a pornit de la marca Avent Naturally, dezvoltată de compania Cannon Rubber în 1984, pentru a lansa un nou tip de biberon.

La acel moment, devenit de curând tată, Edward Atkin și-a propus să conceapă un biberon cu design îmbunătățit, care să fie ușor de umplut și mai stabil pe suprafețe. A luat, astfel, naștere biberonul Avent, pe care milioane de părinți din întreaga lume îl cunosc și îl apreciază, dar și prima tetină din lume fabricată din silicon, complet inodoră și fără gust. Până la aniversarea de 30 de ani, biberonul Avent înregistrase vânzări de peste 100 de milioane de unități.

În prezent, oferta Philips Avent cuprinde suzete, tetine, biberoane, cănițe anti-curgere și cu pai pentru copii, încălzitoare și sterilizatoare de biberoane, pompe de sân, mameloane de silicon, sisteme de monitorizare a bebelușilor, aparate pentru prepararea hranei bebeluşilor, termometre, produse de îngrijire și altele. Printre inovațiile brandului se disting suzetele FreeFlow, cu flux de aer suplimentar, pentru un confort sporit al bebeluşului, gama de biberoane Natural, pentru combinarea hrănirii la sân cu cea la biberon, sau Anti-colic, cu sistemul AirFree, pompele de sân cu tehnologia Natural Motion, inspirată de la mișcările gurii bebelușului în timpul suptului etc.

În dezvoltarea produselor sale, Philips Avent acordă atenție chiar și celor mai mici detalii, ascultând totodată, în permanență, părerile și sugestiile mamelor și profesioniștilor din domeniul sănătății. Astfel, brandul reușește să dezvolte produse care sunt inspirate din natură și care pot face cu adevărat diferența în ceea ce privește bunăstarea bebelușilor, dar și confortul și liniștea părinților.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Philips Avent pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Philips Avent disponibile în mai multe forme Seturi.

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 30 ml, 60 ml, 120 ml, 125 ml, 150 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş