Nestle

152 produse

Nestle. Alimentație bună, viață bună.

Nestle a fost înființat în anul 1866 de farmacistul german Henri Nestle, în Elevția, ulterior fiind creat Nestle Group, prin asocierea cu o companie anglo-elvețiană producătoare de lapte. Grupul activează în industria alimentară, având divizii orientate pentru alimentația bebelușilor, dar și pentru băuturi pe bază de cafea, batoane, ciocolate, condimente.

Grupul s-a dezvoltat în perioada interbelică atunci când a început să producă, pe lângă laptele condesat și alte alimente destinate bebelușilor. Actualmente, produsele Nestle sunt regăsite în 86 de țări, compania fiind cel mai mare grup alimentar din lume.

Principiile companiei fac ca alimentele produse să aibă în permanență cea mai bună calitate, motiv pentru care furnizorii sunt atent verificați pentru a stabili standardele impuse de companie, iar procesarea alimentelor este atent controlată. Mai mult, tot în scopul menținerii calității, Nestle a dezvotat parteneriate cu laboratoare specializate în testarea produselor alimentare.

Printre produsele pentru Nestle bebeluși se numără Lapte Praf Nan dar și alimente create ca suport în diversificare așa cum sunt cereale Nestle bebeluși, îmbogățite cu vitamine, minerale și nutrienți esențiali pentru dezvoltarea armonioasă. Brandul oferă și o variantă de caco, îmbogățită cu Vitamina D. Dulciurile create sub acest brand, sunt probabil cele mai apreciate batoane și ciocolate în porție mică, precum Joe, Nesquik, Lion și KitKat. De asemenea, sub aceeași umbrelă, regăsim și Nestle produse pentru micul dejun, precum cerealele Fitness, Lion, Cheerios, CiniMinis sau băuturi de cafea Nescafe și Nesspreso.