Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Moroccanoil

Moroccanoil. Originalul frumuseții infuzate cu ulei

Astăzi un brand cu renume în domeniul frumuseții, Moroccanoil și-a făcut debutul în urmă cu circa un deceniu, prin intermediul unui produs unic, Moroccanoil Treatment, pe bază de ulei de argan. Succesul său a condus la dezvoltarea unei linii complete de produse pentru păr și corp, infuzate cu ulei de argan hrănitor, bogat în antioxidanți, o semnătură a mărcii Moroccanoil.

Popularitatea produselor Moroccanoil a crescut în lumea frumuseții, datorită faptului că uleiul de argan este unul dintre cele mai rare și mai benefice uleiuri pentru păr și piele. Totodată, un alt atu al Moroccanoil ține de autenticitatea și calitatea ingredientelor utilizate în formulele mărcii. Conform cofondatoarei brandului, Carmen Tal, obiectivul Moroccanoil rămâne în continuare acela de a furniza produse de cea mai înaltă calitate pentru păr și corp, care să permită transformări admirabile, și de a crea produse care să inspire încredere. 

Principalele colecții Moroccanoil cuprind atât produse pentru îngrijirea și coafarea părului, cât și produse de îngrijire corporală. Din gama Moroccanoil dedicată părului fac parte formule sub formă de șampon, balsam, mască, ulei de păr, spray pentru protecție termică, cremă de coafat și multe altele. Gama de îngrijire corporală cuprinde produse de curățare, hidratare sau exfoliere, inclusiv creme hidratante, uleiuri, creme de mâini etc. Moroccanoil Body, o colecție luxoasă, inspirată din Marea Mediterană, se distinge prin diferite esențe ca Fragrance Originale, Fleur d'Oranger și Fleur de Rose.

Pe o piață care abundă în produse etichetate cu ulei de argan, oferta Moroccanoil se detașează prin garantarea originalității și calității formulelor sale. Moroccanoil a lansat un sistem de trasabilitate sofisticat, care permite urmărirea fiecărui produs chiar de la sursă, pe tot traseul său, cu ajutorul unui cod matricial vizibil și al mai multe coduri ascunse. 

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Moroccanoil pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Moroccanoil disponibile în mai multe forme Balsam, Conditioner, Cremă, Exfoliant, Fixativ.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Moroccanoil. Astăzi ți-am pregătit:

  • All in One
  • Color Complete
  • Color Depositing
  • Curl Enhancing
  • Dry Shampoo

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 5 ml, 10 ml, 20 ml, 23 ml, 25 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş