Moroccanoil

Moroccanoil. Originalul frumuseții infuzate cu ulei

Astăzi un brand cu renume în domeniul frumuseții, Moroccanoil și-a făcut debutul în urmă cu circa un deceniu, prin intermediul unui produs unic, Moroccanoil Treatment, pe bază de ulei de argan. Succesul său a condus la dezvoltarea unei linii complete de produse pentru păr și corp, infuzate cu ulei de argan hrănitor, bogat în antioxidanți, o semnătură a mărcii Moroccanoil.

Popularitatea produselor Moroccanoil a crescut în lumea frumuseții, datorită faptului că uleiul de argan este unul dintre cele mai rare și mai benefice uleiuri pentru păr și piele. Totodată, un alt atu al Moroccanoil ține de autenticitatea și calitatea ingredientelor utilizate în formulele mărcii. Conform cofondatoarei brandului, Carmen Tal, obiectivul Moroccanoil rămâne în continuare acela de a furniza produse de cea mai înaltă calitate pentru păr și corp, care să permită transformări admirabile, și de a crea produse care să inspire încredere. 

Principalele colecții Moroccanoil cuprind atât produse pentru îngrijirea și coafarea părului, cât și produse de îngrijire corporală. Din gama Moroccanoil dedicată părului fac parte formule sub formă de șampon, balsam, mască, ulei de păr, spray pentru protecție termică, cremă de coafat și multe altele. Gama de îngrijire corporală cuprinde produse de curățare, hidratare sau exfoliere, inclusiv creme hidratante, uleiuri, creme de mâini etc. Moroccanoil Body, o colecție luxoasă, inspirată din Marea Mediterană, se distinge prin diferite esențe ca Fragrance Originale, Fleur d'Oranger și Fleur de Rose.

Pe o piață care abundă în produse etichetate cu ulei de argan, oferta Moroccanoil se detașează prin garantarea originalității și calității formulelor sale. Moroccanoil a lansat un sistem de trasabilitate sofisticat, care permite urmărirea fiecărui produs chiar de la sursă, pe tot traseul său, cu ajutorul unui cod matricial vizibil și al mai multe coduri ascunse.