Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Medicinas

Medicinas. Remedii naturiste românești cu formule unice

Medicinas este o marcă românească de suplimente alimentare naturiste care vin în sprijinul tratării sau prevenirii unei game largi de afecțiuni. 

Compania reunește o serie de experți în domeniul naturopatiei și s-a remarcat, în ultimii ani, prin lansarea unor preparate revoluționare contra cancerului, diabetului, afecțiunilor cerebrale, cardiovasculare, hepatice, pulmonare, digestive și împotriva multor altor boli.

Remediile naturiste ale Medicinas nu se adresează doar persoanelor care se confruntă cu maladii grave, ci și celor care doresc să prevină apariția unor afecțiuni sau să își întărească sistemul imunitar.

Printre cele mai importante produse concepute în laboratoarele Medicinas se numără Onconovical, (un supliment alimentar care ajută la îmbunătățirea calității vieții pacienților cu cancer, cât și la reducerea tumorilor); Insuveg Forte (un remediu naturist pentru pacienții care suferă de diabet); Megaliv (un aliat pentru menținerea sănătății ficatului); Osteopastop (un preparat adresat persoanelor care se confruntă cu dureri osoase și articulare); Pulmovin (recomandat pentru ameliorarea și tratarea bolilor de plămâni) și Coviflu (un preparat indicat în combaterea răcelii și gripei).

Suplimentele Medicinas au la bază formule unice și ingrediente ale căror proprietăți sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Combinațiile de ingrediente din fiecare formulă a preparatelor Medicinas sunt alese atent de către specialiștii în naturopatie care concep produsele brandului. De asemenea, produsele Medicinas sunt realizate în laboratoare cu dotări de ultimă generație și conform normelor stabilite de GMP (Good Manufacturing Practice) și FDA (Food and Drug Administration).

  • Filtre

Nu este disponibil

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Medicinas pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Medicinas disponibile în mai multe forme Capsule, Picături, Sirop.

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 30 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş