Selectați orașul

Orașe populare:

Selectați ţara

  • România
  • Ucraina
  • Germania
  • Italia
  • Austria

Hulka

Hulka. Expertiză în îngrijirea pielii sensibile și alergice

Hulka este un producător italian specializat în produse destinate pielii sensibile, alergice sau cu o stare fiziologică alterată. Întemeiată în 1996 de către medicul pediatru Giorgio Panin, compania Hulka și-a propus să dezvolte produse pentru toate grupele de vârstă, începând de la copii până la adulți și vârstnici, care să poată fi utilizate de către persoanele cu piele delicată, reactivă sau cu intoleranțe.

În acest scop, Hulka a creat marca VEA, pe bază de vitamina E, cu formule simple, dar cu ingrediente de înaltă calitate, fără parfumuri și coloranți, testate pentru nichel și gluten.

Expertiza brandului în domeniu și cercetarea continuă sunt utilizate pentru a crea formule cu cel mai mic număr posibil de ingrediente și componente adecvate toleranței cutanate. Astfel, sunt evitate substanțele care, conform literaturii dermatologice, reprezintă cea mai frecventă cauză a sensibilizării pielii sau a alergiilor de contact.

Produsele Hulka sunt comercializate, în principal, în rețelele de farmacii, parafarmacii sau în magazinele de plante medicinale, fiind disponibile atât pe teritoriul italian, cât și în țări ca Franța, Germania, Elveția, Spania, Malta și România.

În gama de produse Hulka se înscriu creme pentru față cu efect antioxidant, geluri lipofile pe bază de vitamina E în stare pură, lichide dermatologice pentru spălarea feței și a corpului, spray-uri cu vitamina E pură și multivitamine, pastă protectoare cu oxid de zinc și vitamina E pentru prevenirea eritemului fesier al nou-născuților, șampoane, balsamuri, deodorante, spray-uri orale, uleiuri lubrifiante și diverse alte produse pentru îngrijirea zonei intime etc.

Produsele Hulka se disting prin formule hipoalergenice, bogate in vitamina E pură, testate dermatologic și microbiologic, pentru a asigura cel mai mare grad de tolerabilitate a pielii. Formulele brandului conțin cele mai bune materii prime de pe piață, iar fiecare formulă novatoare este protejată de brevete, cu un total de 12 brevete exclusive până în prezent.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Hulka pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Hulka disponibile în mai multe forme Cremă, Gel, Lichid, Lipogel, Săpun lichid.

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 7 ml, 8 ml, 10 ml, 20 ml, 30 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş