Huggies

196 produse

Huggies. Confortabil ca în brațele mamei.

Huggies este o companie Americană ce produse servețele și scutece de unică folosință, produsele fiind introduse pe piață în 1978.

Compania a primit numeroase recunoașteri pentru tehnologia inovatoare create special pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Câteva dintre acestea sunt: Șervețele Huggies recunoscute de National Eczema Association pentru utilizarea acestora pentru pielea sensibilă iar pentru Scutece Huggies a fost oferit în 2021 premiul Stay-Dry Diapers.

Compania lucrează sub motto-ul ,,Confortabil ca în brațele mamei”, iar designul și materialul scutecelor și al șervețelelor Huggies sunt inspirate de îmbrățișările mamei. Compania este aliatul asistentelor de la terapie intensivă, unde oferă produse create special pentru a întâmpina nevoile coliilor născuți prematuri în campania ,,Niciun bebeluș fără îmbrățișări”.

Scutecele de unică folosință și chiloteii Huggies au o tehnologie inovatoare, care previne scurgerile prin prezența benzilor adiționale, previn umezeala, prezintă un sistem de fixare sigură și confortabilă, au design prietenos pentru cei mici, prin densele cu personaje din desene animate, dar și pentru părinți, fiind ușor de schimbat. De asemenea, sunt disponibile scutece Huggies atât pentru băieți cât și pentru fetițe, întrucât este important ca stratul de absorbție să respecte anatomia ambelor sexe. În același timp, categoria de șervețele umede Huggies sunt create pentru a asigura nevoile individuale ale fiecărui tip de piele.

Am înteles