Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Hofigal

Hofigal. Natura are soluții la toate

Hofigal este una dintre cele mai apreciate mărci de produse fitoterapeutice din România, oferind o gamă largă de ceaiuri, suplimente alimentare și produse cosmetice.

Înființat în anul 1990, Hofigal este un brand cu capital integral românesc, a cărui activitate vizează valorificarea plantelor medicinale și aromatice autohtone, obținute din culturi proprii, ecologice. Fondatorul său, ing. chim. Ștefan Manea, este considerat unul dintre cei mai mari cercetători români din domeniul plantelor medicinale și aromatice. 

Datorită colaborării fructuoase cu specialiști din aria cercetării științifice și a producției, compania a reușit să obțină produse noi, originale, folosind tehnologii proprii, brevetate în țară și premiate la târguri internaționale. Astfel, în cei peste 30 de ani de activitate, s-a ajuns, de la numai trei produse, la peste 450, în prezent.

Hofigal și-a modernizat continuu fluxurile de producție și laboratoarele de analize fizico-chimice/microbiologice, apelând la echipamente moderne și personal calificat, a derulat programe proprii de cercetare și și-a diversificat permanent gama de produse.

Oferta Hofigal este alcătuită dintr-o paletă extinsă de produse din plante medicinale și aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice și substanțe farmaceutice active sub formă de comprimate, capsule cu conținut solid sau lichid (acoperite sau neacoperite), soluții de uz intern și extern, multi și monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri etc. Printre cele mai populare preparate Hofigal se numără suplimentele cu spirulină, ulei de cătină, ulei de cânepă, coenzima Q10 sau echinacea, dar și Complexul detoxifiant Hofigal.

Produsele Hofigal sunt rezultatul unor activități intense și minuțioase de cercetare și dezvoltare. Fabricarea lor se face conform cerințelor GMP (Good Manufacturing Practice), iar verificarea calității fizico-chimice și microbiologice are loc în laboratoare care îndeplinesc cerințele prevăzute de Farmacopeea Europeană și de alte farmacopei de circulație internațională.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Hofigal pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Hofigal disponibile în mai multe forme Capsule, Comprimate, Cremă, Deodorant, Gel.

  • dozajul de care ai nevoie din cele disponibile - 15 mg, 30 mg, 60 mg, 200 mg, 500 mg
  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 1 g, 2 ml, 10 ml, 20 ml, 30 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş