Medicamente cu rețeta

Herbagetica

Herbagetica. Puterea extractelor

Herbagetica este o companie românească, înființată în Brașov în anul 2010, ce își desfășoară activitatea în domeniul medicinei alternative. În prezent compania deține o gamă variată de suplimente alimentare și tratamente naturiste. 

Compania a introdus pentru prima data pe piața din România preparate cu conține Alga AFA, un produs vegetal ce poate stimula producția de Celule STEM. Convingerea companiei este că prim stimularea producției de Celule Stem, organismul are capacitatea de a se vindeca singur. De asemenea, tot sub numele Herbagetica veți găsi pilula cu cea mai mare concentrație de gingko-biloba (Ginkgo 120 Stem).

Linia Alga AFA Herbagetica produse conține titluri de produse precum Prostato Stem, Ginkgo 120 Stem sau Citoprim Stem, cu proprietăți diferite, de la susținerea imunității până la regenerarea celulară. De asemenea sunt disponibile si tratamente pentru carențele de minerale, (așa cum este magneziu organic Herbagetica), precum și preparate pentru tratamentul afecțiunilor diverse, inclusiv celor digestive (Super Enzime Digestive Herbagetica), fertilitate (Superfecud) sau tulburări ale dispoziției (5htp Herbagetica).

Compania se axează în principal pe producția de extracte din plante standardizate, întrucât această formă este absorbită la nivelul organismului mai rapid și mai eficient, iar standardizarea asigură procentul de substanță activă din preparate. Produsele au 100% proveniență naturală.

  • Filtre