Selectați orașul

Orașe populare:

Selectați ţara

  • România
  • Ucraina
  • Germania
  • Italia
  • Austria

Fares

Fares. Sănătate din inima Daciei

Fares este o companie cu capital sută la sută românesc, considerată lider pe piaţa autohtonă a ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale. Fares are o istorie îndelungată, care a început în anul 1929, la poalele Sarmizegetusei, când Andrei Farago, farmacist vizionar și personalitate emblematică a cercurilor ştiinţifice interbelice, a fondat Digitalis, întâia firmă românească specializată în cultivarea plantelor medicinale din Orăştie.

Succesul Fares pe piața internă, dar și pe plan extern, nu a întârziat să apară. La acea vreme, uleiul esenţial de mentă produs aici concura cu preparate similare din Germania sau Marea Britanie, în timp ce extractul de Digitalis era considerat etalon naţional. În perioada comunistă, compania a fost înglobată în mod forțat în structura Plafar, dar, după 1990, a renăscut sub denumirea de Fares.

În prezent, Fares își desfășoară activitatea în acelaşi loc în care, cu aproape un secol în urmă, Andrei Farago punea bazele acestei inițiative inedite. Compania pune un accent deosebit pe calitatea și autenticitatea produselor sale. În acest sens, Fares selectează plantele cu conţinutul cel mai ridicat de substanţe active și urmează un proces de fabricație foarte riguros, în acord cu sistemele de management al siguranţei alimentare și calităţii.

Portofoliul brandului cuprinde peste 400 de produse, constând în game extinse de ceaiuri, diverse preparate sub formă de capsule, comprimate, siropuri, uleiuri, tincturi, unguente, ovule și supozitoare. Printre cele mai cunoscute game se Plantusin, Biosept, Biomicin, dar și Mami și Bebe.

Pentru ceaiurile şi remediile Fares sunt utilizate peste 200 de specii de plante, atât din culturi proprii, cât şi de la peste 150 de furnizori agreaţi. Garantarea calității şi a siguranţei remediilor este probată prin mii de teste anual, din care peste 8.000 de analize pe an doar pentru admiterea materiilor prime în spaţiul de depozitare.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Fares pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Fares disponibile în mai multe forme Capsule, Comprimate, Comprimate masticabile, Cremă, Gel.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Fares. Astăzi ți-am pregătit:

  • Forte
  • Mami și Bebe

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • dozajul de care ai nevoie din cele disponibile - 200 mg
  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 4 g, 5 ml, 10 ml, 20 g, 20 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş