Selectați orașul

Orașe populare:

Selectați ţara

  • România
  • Ucraina
  • Germania
  • Italia
  • Austria

Dove

Dove. Versiunea frumuseții în viața reală

Dove este unul dintre cele mai importante branduri globale din domeniul produselor de îngrijire și igienă personală.

Deținută de gigantul Unilever și cu origini în Statele Unite ale Americii, marca Dove a fost creată în 1957, odată cu lansarea săpunului-cremă Dove Beauty Bar. Acest produs s-a impus rapid pe piață, datorită caracteristicilor sale distincte (ingrediente blânde cu pielea și o pătrime de cremă hidratantă) și a promisiunii de a curăța și hidrata în același timp, protejând pH-ul și bariera naturală a pielii. În urma succesului obținut, noul săpun-cremă de la Dove a fost introdus și pe alte piețe decât cea americană, iar, ulterior, bradul a dezvoltat noi categorii de produse de îngrijire.

La momentul actual, Dove este prezent în peste 80 de țări, cu un portofoliu extins, iar logo-ul său, care imită forma unui porumbel (semnificația „dove” în limba engleză), a devenit cunoscut pretutindeni. Brandul Dove este renumit nu numai pentru produsele sale, ci și pentru campaniile de încurajare a încrederii femeilor în propria frumusețe. Prin intermediul inițiativelor sale, Dove și-a propus să ajute femeile să dezvolte o relație pozitivă cu modul în care arată, pentru a fi mai încrezătoare și a-și atinge potențialul maxim.

Oferta Dove cuprinde produse pentru baie și duș (săpunuri-cremă, săpunuri-cremă lichide, geluri de duș), produse pentru îngrijirea pielii (loțiuni, creme și uleiuri de corp hidratante sau cu rol de îngrijire a pielii uscate, loțiuni autobronzante etc.) produse pentru îngrijirea părului (șampoane, balsamuri, uleiuri, serumuri, diverse tratamente pentru păr), produse pentru pielea bebelușilor, antiperspirante și altele.

Produsele Dove înglobează tehnologii inovative, precum tehnologia DEFI (brevetată ​​în anii 1950 și bazată pe derivate din nucă de cocos și sare organică), Cell Moisturizers (un amestec de activi cheie hidratanți, obținut din uleiuri naturale din semințe) sau Triple Moisturizing, care combină până la trei tipuri de hidratare. Dove rămâne cel mai bine vândut săpun din lume, iar, în paralel, brandul Dove se plasează în topul celor mai preferate mărci în rândul consumatorilor.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Dove pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Dove disponibile în mai multe forme Cremă, Deodorant, Deostick, Gel, Loțiune.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Dove. Astăzi ți-am pregătit:

  • Baby
  • Men

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 40 g, 40 ml, 45 g, 50 ml, 55 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş