Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Cottage

Cottage. Senzorialitate inspirată din natură prin produse „made in France”

Cottage este o marcă franțuzească de produse de îngrijire corporală, realizate cu ingrediente naturale și îmbogățite cu o paletă generoasă de parfumuri originale.

Brandul Cottage este parte a Panther Group, creat în anul 2000, prin fuziunea companiilor Genlis Cosmetics, deținătorul mărcilor Cottage, cu Institut Arnaud. Această întreprindere familială de dimensiuni medii, înființată în regiunea Gironde, lângă Bordeaux, s-a născut din pasiunea fraților Antoine și Hervé Madrid pentru industria frumuseții și lumea parfumurilor.

Astăzi, produsele Cottage sunt prezente în peste 40 de țări și se remarcă prin ingrediente naturale, care protejează sănătatea pielii, respectând totodată și natura, și o multitudine de arome, pentru o experiență senzorială deosebită. De asemenea, toate cosmeticele Cottage sunt ambalate în flacoane cu un design inimitabil, într-o 1.001 culori sau în limpede transparent, care iese în evidență față de toate celelalte.

Din gama Cottage fac parte produse precum lapte de baie, gel de duș, ulei de duș, cremă de duș hipoalergenică, lapte de corp, săpun lichid, spray natural pentru corp. Divine Violette, Delicious Vanilla, Gourmet Lemon, Banana Shake, Sweet Caramel sau Argan Oil sunt doar câteva dintre numeroasele arome selectate pentru familia de produse Cottage.

De altfel, alegerea parfumului este un pas esențial în conceperea formulelor brandului. Producătorul colaborează în acest scop cu cei mai importanți creatori de parfumuri din Franța și din întreaga lume, pentru a identifica note noi și originale, care să persiste pe piele. Produsele Cottage se remarcă și prin înalta lor calitate, fiind conforme cu standardele celor mai bune practici de fabricație (norma ISO 22716) și urmând verificări stricte pe tot parcursul lanțului de producție. 

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Cottage pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Cottage disponibile în mai multe forme Gel, Lapte, Șampon, Săpun lichid, Scrub solid.

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 200 ml, 250 ml, 270 ml, 300 ml, 550 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş