Selectați orașul

Orașe populare:

Selectați ţara

  • România
  • Ucraina
  • Germania
  • Italia
  • Austria

Chicco

Chicco. Expertiză de peste 60 de ani pe piața de parenting

Înființat acum peste șase decenii de către antreprenorul Pietro Catelli, Chicco este un brand multi-specializat în produse din domeniile care țin de parenting. Încă de la început, scopul Chicco a fost acela de a răspunde tuturor nevoilor copiilor, încă de la naștere și până la vârsta de trei ani, dar și de a le face viața mai ușoară părinților și celor au în îngrijire copii.

Actualmente, brandul este prezent în peste 120 țări, iar, în 2021, subsidiara Chicco România a împlinit 25 de ani de la inaugurare. Brandul continuă să aducă pe piață produse inovatoare în sfera parentingului, punând accent pe calitate și cele mai înalte standarde de siguranță, soluții tehnologice avansate, cât și pe sustenabilitate.

Chicco oferă o gamă extinsă de produse, începând de la cărucioare, scaune de masă, scaune de mașină, marsupii, produse pentru somn și supraveghere (precum paturi, balansoare, țarcuri, premergătoare, lenjerie, lămpi de veghe, sisteme de siguranță etc.), haine și încălțăminte, produse de îngrijire și mergând până la jucării, triciclete, trotinete și mașinuțe pentru copii. Totodată, Chicco dispune de game de produse pentru gravide, alăptare naturală sau artificială, cât și pentru diversificare alimentară, cum ar fi pompe de sân, biberoane, sterilizatoare, tetine, suzete și multe altele.

Parte a grupului italian Artsana, Chicco își concepe și dezvoltă produsele studiind constant evoluția nevoilor părinților și copiilor. Un rol esențial în acest sens îl joacă Centrul de Cercetare Chicco, unde specialiștii Chicco se consultă cu profesioniști din domeniu, cu diverse organizații și asociații. Aici sunt analizate comentarii ale consumatorilor și este încurajat dialogul cu părinții și cu partenerii externi, pentru a obține o înțelegere cât mai bună a cerințelor de pe piața produselor de parenting.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Chicco pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Chicco disponibile în mai multe forme Brățară, Creion, Cremă, Cu fluor, Detergent.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Chicco. Astăzi ți-am pregătit:

  • Dry Fit

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 2 ml, 10 ml, 30 ml, 50 ml, 60 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş