Selectați orașul

Orașe populare:

Selectați ţara

  • România
  • Ucraina
  • Germania
  • Italia
  • Austria

Boost4Life

Magnesio premium bisglycinate
  • Filtre
Magnesio premium bisglycinate
Magnesio premium bisglycinate
Formă cu absorbție crescută

Magneziul este un mineral esențial pentru organism, având un rol crucial în peste 300 de procese metabolice.

Dintre toate formele sale, magneziul bisglicinat este recunoscut pentru absorbția sa optimă și beneficiile profunde pentru sănătate.

Produsul nostru

Aici găsiți cea mai eficienta forma de magneziu, magneziu bisglicinat. Fie că aveți nevoie de un supliment zilnic sau de o soluție rapidă pentru zilele solicitante, noi avem soluția, Magnesium Premium Bysglicinate.

Magnesio premium bisglycinate
Magneziu Bisglicinat
Made in Germany

Magneziul Bisglicinat Premium nu este doar un alt supliment de pe piață; este rezultatul pasiunii și profesionalismului cu care Germania abordează fiecare domeniu de activitate.

Când alegeți acest produs, alegeți o calitate inegalabilă, o tradiție a perfecțiunii și o promisiune de sănătate. Investiți în sănătatea dumneavoastră cu încredere, știind că Magneziul Bisglicinat Premium reprezintă ce e mai bun în materie de suplimente nutritive.

Magnesio premium bisglycinate
De ce magneziu bisglicinat?
Magia din spatele MAGNEZIULUI BISGLICINAT

Absorbție superioară: Grație combinației cu glicina, magneziul bisglicinat este absorbit mai ușor în intestin, oferind un randament maxim.

Sustine sănătatea musculară: Perfect pentru cei activi, ajută la reducerea cramplor și la îmbunătățirea performanței musculare.

Susținere neurologică: Magneziul bisglicinat contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, oferind suport în caz de stres și oboseală.

Fără efecte secundare digestive: Această formă de magneziu reduce riscul de tulburări gastrointestinale frecvent asociate cu alte forme de magneziu.

Magia din spatele MAGNEZIULUI BISGLICINAT
Magnesio premium bisglycinate
Magnesio premium bisglycinate
Susține sănătatea cardiovasculară
Contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale și la buna funcționare a sistemului cardiovascular
Magnesio premium bisglycinate
Contribuie la sănătatea oaselor
Magneziul poate susține oasele și țesuturile conjunctive, asigurându-vă soliditatea și mobilitatea pe termen lung.
Magnesio premium bisglycinate
Îmbunătățește funcția cerebrală
Contribuie la menținerea sănătății cognitive, concentrării și memoriei, ajutându-vă să vă mențineți mintea ascuțită.
Magnesio premium bisglycinate
Reduce stresul si anxietatea
Ajută să vă mențineți calmul și echilibrul mental, oferindu-vă o abordare naturală pentru gestionarea stresului zilnic și pentru a vă recăpăta liniștea interioară.
Magnesio premium bisglycinate
Magnesio Premium Bysglicinate
Concentrație maximă de magneziu bisglicinat

Magnesium Premium Bysglicinate este mai mult decât un simplu supliment alimentar; este o formulă avansată care oferă o concentrație optimizată de magneziu pentru nevoile zilnice ale organismului.

Fiecare doză de Magnesium Premium Bysglicinate conține 815mg magneziu bisglicinat, echivalent a 110mg de magneziu bisglicinat pur. Această cantitate a fost meticulos aleasă pentru a se asigura că oferă o doză eficientă organismului, dar în același timp sigură, care să sprijine funcțio

FAQ

Ce este Magneziu Bisglicinat și cum se diferențiază de alte forme de magneziu?

Magneziu Bisglicinat este o formă de magneziu în care ionul de magneziu este legat de două molecule de glicină. Acest lucru îl face ușor de asimilat de către organism, oferind o biodisponibilitate mai mare decât alte forme de magneziu. Bisglicinatul este considerat una dintre cele mai bune forme de magneziu pentru absorbția sa eficientă și beneficiile aduse sănătății.

Care sunt beneficiile Magneziu Bisglicinatului pentru sănătate?

Magneziu Bisglicinat aduce numeroase beneficii sănătății, cum ar fi susținerea sănătății inimii, relaxarea musculară, ameliorarea stresului și anxietății, promovarea somnului sănătos și sprijinirea funcției nervoase și cognitive normale. De asemenea, contribuie la menținerea echilibrului electrolitic în organism.

Cine ar trebui să ia Magneziu Bisglicinat?

Magneziu Bisglicinat este potrivit pentru oricine dorește să își sprijine sănătatea generală. Este benefic pentru cei care au nevoie de un supliment de magneziu pentru a compensa deficiențele nutriționale, dar și pentru persoanele care doresc să îmbunătățească somnul, să reducă stresul sau să susțină sănătatea inimii și a sistemului muscular.

Care este doza recomandată de Magneziu Bisglicinat zilnic?

Doza recomandată poate varia în funcție de nevoile individuale și consultarea cu un specialist în sănătate. Cu toate acestea, în general, se recomandă o doză zilnică de 200-400 mg de Magneziu Bisglicinat. Este important să urmați indicațiile de pe eticheta produsului sau recomandările profesionale.

Există efecte secundare sau interacțiuni cu alte medicamente în ceea ce privește Magneziu Bisglicinat?

Magneziu Bisglicinat este considerat în general sigur și bine tolerat. Cu toate acestea, în unele cazuri, pot apărea efecte secundare minore, cum ar fi diareea. Este întotdeauna recomandat să discutați cu un profesionist în sănătate înainte de a începe orice supliment nou, mai ales dacă luați medicamente sau aveți condiții medicale preexistente.-

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Boost4Life pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Boost4Life disponibile în mai multe forme Capsule, Seturi.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş