Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Bioderma

Bioderma. Biologia în sprijinul dermatologiei

De peste 40 de ani, Bioderma dezvoltă produse pentru îngrijirea pielii, folosind biologia în sprijinul dermatologiei. Parte a unui brand internațional de renume, Naos, înființat de farmacistul francez Jean-Noël Thorel, Bioderma deține astăzi multiple game de produse cu soluții adaptate fiecărei disfuncții a pielii, oricărui tip de piele și oricărei vârste.

Bioderma a mizat întotdeauna pe inovație și pe participarea sa la descoperiri care să ajute la îmbunătățirea sănătății pielii. În 1977, lansa șamponul Node, prima sa inovație eco-biologică - un șampon ultra-blând, cu o bază de curățare fără detergenți - iar, în 1995, introducea Sensibio H2O, prima apă micelară din lume. Un produs fără clătire, apa micelară Bioderma conține micele inspirate de membranele celulare ale pielii.

Produsele Bioderma au la bază o abordare eco-biologică, conform căreia trebuie respectată biologia naturală a pielii și ecosistemul său, astfel încât aceasta să fie ajutată să se adapteze mediului și să-și folosească resursele proprii pentru a remedia cauzele dezechilibrelor sale.

În prezent, Bioderma deține linii de produse pentru diverse tipuri de piele sau probleme ale pielii. Astfel, pentru piele sensibilă, uscată, iritată, lezată, atopică, grasă, cu tendință acneică, hiperpigmentată ori deshidratată, sunt disponibile game ca Atoderm, Cicabio, Hydrabio, Node, Sebium ori Sensibio. Totodată, pentru uz dermatologic pediatric, a fost concepută gama ABCDerm, iar, pentru protecție solară, Photoderm, cu varii formule pre- și post-expunere la soare sau de autobronzant hidratant.

Cunoștințele și experiența din sfera biologiei cutanate sunt consolidate permanent de către specialiștii Bioderma prin colaborarea cu profesioniști din domeniul sănătății de pe tot globul. Totodată, produsele brandului sunt supuse sistematic testelor de siguranță, eficacitate și toleranță, sub supravegherea dermatologilor, alergologilor și toxicologilor independenți.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Bioderma pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Bioderma disponibile în mai multe forme Balsam, Contur ochi, Corector, Cremă, Emulsie.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Bioderma. Astăzi ți-am pregătit:

  • ABCDerm
  • Aquafluide
  • Atoderm
  • Cicabio
  • Hydrabio

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 4 g, 15 ml, 30 ml, 40 g, 40 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş