Bioderma

264 produse

Bioderma. Biologia în sprijinul dermatologiei

De peste 40 de ani, Bioderma dezvoltă produse pentru îngrijirea pielii, folosind biologia în sprijinul dermatologiei. Parte a unui brand internațional de renume, Naos, înființat de farmacistul francez Jean-Noël Thorel, Bioderma deține astăzi multiple game de produse cu soluții adaptate fiecărei disfuncții a pielii, oricărui tip de piele și oricărei vârste.

Bioderma a mizat întotdeauna pe inovație și pe participarea sa la descoperiri care să ajute la îmbunătățirea sănătății pielii. În 1977, lansa șamponul Node, prima sa inovație eco-biologică - un șampon ultra-blând, cu o bază de curățare fără detergenți - iar, în 1995, introducea Sensibio H2O, prima apă micelară din lume. Un produs fără clătire, apa micelară Bioderma conține micele inspirate de membranele celulare ale pielii.

Produsele Bioderma au la bază o abordare eco-biologică, conform căreia trebuie respectată biologia naturală a pielii și ecosistemul său, astfel încât aceasta să fie ajutată să se adapteze mediului și să-și folosească resursele proprii pentru a remedia cauzele dezechilibrelor sale.

În prezent, Bioderma deține linii de produse pentru diverse tipuri de piele sau probleme ale pielii. Astfel, pentru piele sensibilă, uscată, iritată, lezată, atopică, grasă, cu tendință acneică, hiperpigmentată ori deshidratată, sunt disponibile game ca Atoderm, Cicabio, Hydrabio, Node, Sebium ori Sensibio. Totodată, pentru uz dermatologic pediatric, a fost concepută gama ABCDerm, iar, pentru protecție solară, Photoderm, cu varii formule pre- și post-expunere la soare sau de autobronzant hidratant.

Cunoștințele și experiența din sfera biologiei cutanate sunt consolidate permanent de către specialiștii Bioderma prin colaborarea cu profesioniști din domeniul sănătății de pe tot globul. Totodată, produsele brandului sunt supuse sistematic testelor de siguranță, eficacitate și toleranță, sub supravegherea dermatologilor, alergologilor și toxicologilor independenți.

Am înteles