Descrierea
Linte Bio rosie, 500g, Longevita
Lintea contine proteine, fibre solubile si insolubile, minerale: magneziu, potasiu, fier, cupru, mangan, complexul B: B1, B2, B3, B5, B6, B9.
Pentru a fierbe utilizati trei cesti de apa pentru fiecare ceasca de linte. Se foloseste in mancaruri cu multe condimente sub forma de tocanite cu legume si linte, pateuri sau simplu fiarta condimentata cu ceapa verde. De asemenea se poate prepara o supa delicioasa de linte care fierbe repede odata cu legumele pe baza de ceapa multa, morcovi, patrunjel, telina.
Lintea rosie este cel mai des folosita in supe-crema, prin fierbere pierzandu-si textura, in timp ce lintea verde, dar si cea maro, sunt folosite mai des in “tocanite”, ele pastrandu-si in mare parte forma in procesul de prelucrare termica.
Datorita continutului mai mic de fibre, lintea rosie e mai usor digerabila si produce mai putine gaze decat cea verde sau cea maro. De aceea e indicata ca prima optiune intre tipurile de linte pe care le poate incerca bebelusul.
Pe langa continutul ridicat de fibre si de proteine, lintea mai are in componenta sa fier, calciu, vitamina B, carbohidrati, fosfor, magneziu, acid folic, iar grasimi – in cantitate foarte mica.
Prezentare:
500g
Сaracteristicile
Codul produsului | 48620 |
Categoria | Linte roșie, Cereale |
Linia de produse | Linte |
Brand | Longevita |
Volum | 500 g |
Comentarii
Nu există comentarii despre acest produs.