Ceai rosu ginko biloba si hibiscus, Celmar [5902795030925]
Ceai roșu cu ginko biloba și hibiscus, Celmar
Descriere: Arbore din familia coniferelor, apărut dinaintea dinozaurilor, Ginko Biloba este unul dintre cei mai vechi copaci ai căror frunze au fost folosite pentru ceai. Ingredientele active din frunzele de Ginko Biloba sunt (ginko) flavonoide și (ginko) terpenoide, cu rol demonstrat în activarea circulației cerebrale și în activarea metabolismului celulei nervoase. Celmar vă prezintă o combinație unică, în care frunzele de pu-erh (ceai roșu, varietate de ceai cu frunză lată care se prelucrează prin fermentare și maturare de lungă durată) și calicul de Hibiscus sabdariffa pentru a forma o combinație cu gust exotic și un efect revigorant deosebit. Mod de utilizare: Peste un pliculeț de ceai se toarnă o cană de apă în clocot și se lasă acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculețul de ceai.
O cană de ceai îndulcit după gust, de 2-3 ori pe zi.
Sunt foarte mulțumit de produsele primite, raportul calitate -preț este foarte bun. Apreciem amabilitatea operatorilor și promptitudinea cu care s-a rezolvat o mică problemă cu coletul primit.
Sunt foarte multumita de promptitudinea livrarii amabilitatea personalului firmei ce mai doar cuvinte de lauda.Si mai ales preturile sunt foarte bune.Felicitari .
Recomand acest site 100% Am descoperit recent acest site , dar Creează dependentă. Prețuri foarte buna, diversitate in alegerea produselor, și da livrat a 2 zi după ce am plasat comanda: 👍👍👍👍 Deja am mai plasat o comanda . Recomand cu încredere
Ceai rosu ginko biloba si hibiscus, Celmar [5902795030925]
Ceai roșu cu ginko biloba și hibiscus, Celmar
Descriere: Arbore din familia coniferelor, apărut dinaintea dinozaurilor, Ginko Biloba este unul dintre cei mai vechi copaci ai căror frunze au fost folosite pentru ceai. Ingredientele active din frunzele de Ginko Biloba sunt (ginko) flavonoide și (ginko) terpenoide, cu rol demonstrat în activarea circulației cerebrale și în activarea metabolismului celulei nervoase. Celmar vă prezintă o combinație unică, în care frunzele de pu-erh (ceai roșu, varietate de ceai cu frunză lată care se prelucrează prin fermentare și maturare de lungă durată) și calicul de Hibiscus sabdariffa pentru a forma o combinație cu gust exotic și un efect revigorant deosebit. Mod de utilizare: Peste un pliculeț de ceai se toarnă o cană de apă în clocot și se lasă acoperit 3-5 minute. Se scoate pliculețul de ceai.
O cană de ceai îndulcit după gust, de 2-3 ori pe zi.