Beschreibung
Mix pizza Napoli fara gluten, 450 g, Pagotto
Mod de utilizare:
1 pachet MIX PIZZA NAPOLI – PAGOTTO, 25 GR drojdie, 350 ml apă caldă, 60 ml ulei de măsline sau unt topit, 100 ml sos de roșii, 150 gr mozarella. Într-un vas pentru frământat sau mixer se pun: apă, uleiul făina, drojdia dizolvată și se frământă/mixează timp de 4 minute. După ce se frământă toată compoziția (4 minute), cu mâinile umede, se formează o minge de aluat și se așează în vasul de copt, se întinde în tavă, se unge cu sosul de roșii, se pune mozarella răzuită sau tăiată felii apoi se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 45-50 de minute. Se poate adaugă salam, măsline, ciuperci sau alte topping-uri.
Ingrediente:
Amidon de cartofi, amidon de porumb, zahăr.
Agent de îngroșare: gumă de guar E412
Agenți de afanare: E466, sare marina, dextroză, făină de psylium."
Prezentare:
450g
Eigenschaften
Produkt-Code | 49559 |
Kategorie | Mischungen, Mehl, Kleie und Mischungen |
Marke | Pagotto |
Volumen | 450 g |
Lieferung von | Rumänien |
Beliebte Nahrungsergänzungsmittel
Alle ProdukteProduktbewertungen
Es gibt keine Bewertungen zu diesem Produkt.
Entdecken Sie mehr im Gesundheitsblog
Geheimnisse des zuverlässigen Sonnenschutzes: Wie man die Jugend der Haut erhält
Die Grundlagen einer gesunden Verdauung: Was den Magen gesund hält
Eiweiß beim Muskelaufbau: Lebensmittel mit hohem Proteingehalt, richtige Ernährung
Bestsellere
Sunt foarte mulțumită de produs chiar și de timpul de livrare .cu siguranța o sa mai revin cu comenzi!