În timp ce zahărul alb rafinat poate fi derivat din trestie de zahăr sau sfeclă de zahăr, turbinado provine exclusiv din prima presare a trestiei de zahăr;
Sucul de trestie este apoi fiert o singură dată; (spre deosebire de zahărul granulat rafinat, care este fiert de mai multe ori pentru a-l scăpa de orice melasă reziduală și, odată cu aceasta, de orice culoare maro);
Procesul de fierbere determină cristalizarea zaharurilor și cristalele respective sunt apoi rotite într-o centrifugă – sau turbină, dacă doriți – pentru a îndepărta excesul de umiditate;
Rezultatul este zahărul turbinado.
Mod de utilizare:
Se poate folosi la indulcirea prajiturilor, a ceaiurilor, cafelelelor etc.
Sunt foarte mulțumit de produsele primite, raportul calitate -preț este foarte bun. Apreciem amabilitatea operatorilor și promptitudinea cu care s-a rezolvat o mică problemă cu coletul primit.
Foarte mulțumită :) produse si prețuri excelente, livrare rapida. Cu siguranță o să mai comand. Felicitări! 5* p.s gamă foarte variată de produse, recomand cu drag
Sunt foarte multumita de promptitudinea livrarii amabilitatea personalului firmei ce mai doar cuvinte de lauda.Si mai ales preturile sunt foarte bune.Felicitari .
Produsele achiziționate de la diferite farmacii la prețul afișat din aplicație și livrare in a3a zi . O comunicare f.buna cu agentul de livrări . Felicitări!
Recomand acest site 100% Am descoperit recent acest site , dar Creează dependentă. Prețuri foarte buna, diversitate in alegerea produselor, și da livrat a 2 zi după ce am plasat comanda: 👍👍👍👍 Deja am mai plasat o comanda . Recomand cu încredere
În timp ce zahărul alb rafinat poate fi derivat din trestie de zahăr sau sfeclă de zahăr, turbinado provine exclusiv din prima presare a trestiei de zahăr;
Sucul de trestie este apoi fiert o singură dată; (spre deosebire de zahărul granulat rafinat, care este fiert de mai multe ori pentru a-l scăpa de orice melasă reziduală și, odată cu aceasta, de orice culoare maro);
Procesul de fierbere determină cristalizarea zaharurilor și cristalele respective sunt apoi rotite într-o centrifugă – sau turbină, dacă doriți – pentru a îndepărta excesul de umiditate;
Rezultatul este zahărul turbinado.
Mod de utilizare:
Se poate folosi la indulcirea prajiturilor, a ceaiurilor, cafelelelor etc.
Atunci când dimensiunea, greutatea, volumul, cantitatea și/sau alte măsurători ale produsului achiziționat sunt mai mari decât media, se poate percepe o taxă suplimentară pentru livrarea acestuia. Prin medie ne referim la produse:
a căror greutate este mai mare de 400 g/ml,
echipament medical,
mobila bebelușului,
scutece cu mai mult de 10 unități în pachet, etc (această listă nu este exhaustivă).
Această taxă începe de la 3 RON și variază în funcție de greutatea, volumul și cantitatea produselor voluminoase. Valoarea finală a taxei pentru produse mari va fi afișată în check-out, înainte de finalizarea comenzii.