Formula de lapte pentru copii de varsta mica Formula 3 Piccoli Eroi, 1 an+, 800 gr, Humana

Codul produsului: 75263
Formula de lapte pentru copii de varsta mica Formula 3 Piccoli Eroi, 1 an+, 800 gr, Humana
Formula de lapte pentru copii de varsta mica Formula 3 Piccoli Eroi, 1 an+, 800 gr, Humana
Imaginea este cu titlu de prezentare

Descrierea

Formula de lapte pentru copii de varsta mica Formula 3 Piccoli Eroi, 1 an+, 800 gr, Humana

PROBALANCE este promisiunea noastră față de dvs. și copilul dvs. de a-i furniza acestuia nutrienții necesari adaptați vârstei acestuia.
Un corp și o minte active pentru aventurile captivante ale micuțului dumneavoastră erou

Copilașul dumneavoastră tocmai a împlinit un an.
Acum descoperă și explorează tot mai mult lumea ce-l înconjoară în timp ce nevoile sale nutriționale se schimbă de la zi la zi.
Laptele Humana Piccoli Eroi 3, ca parte a unei diete variate și echilibrate, susține corpul și mintea copilului dumneavoastră prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltării motrice și cognitive potrivite vârstei. Aceasta este contribuția noastră la lumea lui, plină de amuzament și aventuri captivante.
Humana Piccoli Eroi 3 conține fier, ce contribuie la funcția cognitivă normală, ALA (un acid gras esențial) ce contribuie la dezvoltarea creierului și a țesutului nervos și vitaminele A, C și Zinc care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Humana iubește copiii. În fiecare zi suntem inspirați de mame și de copiii lor.
Ascultăm și suntem atenți la așteptările și nevoile lor și credem că laptele matern este cea mai bună hrană a sugarilor.
Humana este motivată de cele mai recente descoperiri din natură și știință pentru a oferi o nutriție adecvată sugarilor și copiilor mici, de mai bine de 65 de ani.

Caracteristicile ambalajului

Siguranță
Închiderea exterioară de siguranță, membrana interioară de sigilare și marginea inferioară oferă protecție conținutului din toate părțile. Ambalaj fără bisfenol A.

Igienă
Suportul integrat al linguriței dozatoare și deschiderea largă a cutiei minimizează contactul pielii cu pudra de lapte. Odată închis, capacul cutiei creează o barieră excelentă împotriva umidității.

Comoditate
Posibilitatea de a lucra cu o singură mână și de a măsura corect cantitatea de pudră din lingurița dozatoare prin nivelarea conținutului la colțul special.

Ingrediente:
Lapte praf degresat, lactoză, sirop de glucoză, uleiuri vegetale (palmier, rapiță, floarea-soarelui), zaharoză, carbonat de calciu, aromă naturală de vanilie, citrat de sodiu, citrat de potasiu, vitamine (vitamina C, niacină, acid pantotenic, vitamina E, vitamina A, tiamină, vitamina B6, riboflavină, acid folic, vitamina K1, biotină, vitamina D3, vitamina B12), lactat feros, carbonat de magneziu, oxid de zinc, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodat de potasiu, selenat de sodiu.

INFORMATII PRIVIND ALERGENII: vezi ingredientele cu caractere îngroșate.

Prezentare:
800 gr.

Сaracteristicile

Categoria Formule de lapte praf crestere, Lapte de praf pentru bebelusi
Brand Humana
Volum 800 g
Grupa de varsta 12+ luni
Liki24 Astazi
800 000+
clienți
4 tari
Romania, Ucraina, Polonia, Ungaria
4.7 mln
produse livrate
5 000+
farmacii partenere

Formula de lapte pentru copii de varsta mica Formula 3 Piccoli Eroi, 1 an+, 800 gr, Humana comentarii

Nu există comentarii despre acest produs.

Închide