Description
Orez natural cu fierbere rapida - 10 minute, 2x100g, Risana [5902180340103]
Orez natural, gata în 10 minute
Ingrediente:
orez brun natural cu bobul lung prefiert.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Sugestie de preparare:
Se toarnă apă într-o oală astfel încât sacul să fie complet scufundat când se va adăuga.
Se pune apa la fiert.
Se pune punga în apă clocotită și se poate, după preferințe, adăugă un pic de sare.
Se acoperă oala cu un capac și se fierbe aprox. 10 minute.
În funcție de cât de fiartă se dorește compoziția timpul de gătire poate fi prelungit sau scurtat.
După fierbere se scoate punga, se trece sub un jet de apă rece, se scurge, se rupe punga de-a lungul perforației și se scoate produsul pe o farfurie.
Valori nutriționale per 100 g
Energie 1557 kJ / 368 kcal
Grăsimi, din care: 3,1 g
- acizi grași saturați 0,6 g
Carbohidrați, din care 76,4 g
- zahăr 0,6 g
Fibre 1,8 g
Proteine 7,6 g
Sare < 0,01g
porția (1/2 punguța) = 50g de produs uscat = approx. 100g de produs după gătit în apă, fără sare.
Un pachet de 200g conține 4 porții. Pachetul include 2 săculeți a 100g.
Prezentare:
200g
IMAGINEA ESTE DOAR SUGESTIVĂ
PRODUCĂTORUL ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A SCHIMBA AMBALAJUL, FĂRĂ A MODIFICA FORMULA, CANTITATEA SAU CALITATEA PRODUSULUI INIȚIAL
Features
Product code | 50471 |
Category | Cereals, Cereals and Musli |
Brand | Risana |
Quantity | 2 |
Volume | 100 g |
Delivery from | Romania |
Popular supplements
All productsReviews
There are no reviews for this product.
Discover more in Healthblog
Secretele unei protecții solare fiabile: Cum să menținem tinerețea pielii
Principiile de bază ale unei digestii sănătoase: ce ajută la menținerea sănătății stomacului
Proteine pentru creșterea masei musculare: alimente cu conținut ridicat de proteine, alimentație corectă
Top sales
Sunt foarte mulțumită de produs chiar și de timpul de livrare .cu siguranța o sa mai revin cu comenzi!
Totul la superlativ! Recomand cu încredere !
Recomand! Găsești usor ce ai nevoie, am apreciat diversitatea mare de produse si profesionalismul. Mulțumesc!