Beschrijving van de
Mix pizza Napoli fara gluten, 450 g, Pagotto
Mod de utilizare:
1 pachet MIX PIZZA NAPOLI – PAGOTTO, 25 GR drojdie, 350 ml apă caldă, 60 ml ulei de măsline sau unt topit, 100 ml sos de roșii, 150 gr mozarella. Într-un vas pentru frământat sau mixer se pun: apă, uleiul făina, drojdia dizolvată și se frământă/mixează timp de 4 minute. După ce se frământă toată compoziția (4 minute), cu mâinile umede, se formează o minge de aluat și se așează în vasul de copt, se întinde în tavă, se unge cu sosul de roșii, se pune mozarella răzuită sau tăiată felii apoi se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 45-50 de minute. Se poate adaugă salam, măsline, ciuperci sau alte topping-uri.
Ingrediente:
Amidon de cartofi, amidon de porumb, zahăr.
Agent de îngroșare: gumă de guar E412
Agenți de afanare: E466, sare marina, dextroză, făină de psylium."
Prezentare:
450g
Eigenschappen
Productcode | 49559 |
Categorie | Mengsels, Meel, zemelen en mixen |
Merk | Pagotto |
Volume | 450 g |
Levering vanaf | Roemenië |
Populaire supplementen
Alle productenProductbeoordelingen
Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Ontdek meer in Healthblog
Hoe behandel je een verkoudheid in de vroege stadia: wat moet je nemen?
Geheimen van betrouwbare zonbescherming: hoe de jeugd van de huid te behouden
De basis van een gezonde spijsvertering: wat helpt om de maag gezond te houden?
Eiwitten voor spiergroei: voedingsmiddelen met een hoog eiwitgehalte, juiste voeding
Bestsellers
Sunt foarte mulțumită de produs chiar și de timpul de livrare .cu siguranța o sa mai revin cu comenzi!