Description
Mix pizza Napoli fara gluten, 450 g, Pagotto
Mod de utilizare:
1 pachet MIX PIZZA NAPOLI – PAGOTTO, 25 GR drojdie, 350 ml apă caldă, 60 ml ulei de măsline sau unt topit, 100 ml sos de roșii, 150 gr mozarella. Într-un vas pentru frământat sau mixer se pun: apă, uleiul făina, drojdia dizolvată și se frământă/mixează timp de 4 minute. După ce se frământă toată compoziția (4 minute), cu mâinile umede, se formează o minge de aluat și se așează în vasul de copt, se întinde în tavă, se unge cu sosul de roșii, se pune mozarella răzuită sau tăiată felii apoi se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 45-50 de minute. Se poate adaugă salam, măsline, ciuperci sau alte topping-uri.
Ingrediente:
Amidon de cartofi, amidon de porumb, zahăr.
Agent de îngroșare: gumă de guar E412
Agenți de afanare: E466, sare marina, dextroză, făină de psylium."
Prezentare:
450g
Features
Product code | 49559 |
Category | Mixes, Flour, bran and mixes |
Brand | Pagotto |
Volume | 450 g |
Delivery from | Romania |
Popular supplements
All productsReviews
There are no reviews for this product.
Discover more in Healthblog
Secretele unei protecții solare fiabile: Cum să menținem tinerețea pielii
Principiile de bază ale unei digestii sănătoase: ce ajută la menținerea sănătății stomacului
Proteine pentru creșterea masei musculare: alimente cu conținut ridicat de proteine, alimentație corectă
Top sales
Sunt foarte mulțumită de produs chiar și de timpul de livrare .cu siguranța o sa mai revin cu comenzi!