Descrizione
Faina Bio de Tapioca fara gluten, 250 g, Sarchio
Făina de tapioca este un produs obținut din rădăcina de tapioca, o plantă tropicală. Această făină este caracterizată de o textură fină și moale și este adesea utilizată ca agent de îngroșare și legare în bucătărie. Făina de tapioca este fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la gluten
Declaratie nutritionala:
Informatii nutritive, valori medii per 100 g: valoare energetica 754 kJ /177 kcal, grasimi 0 g, -din care acizi grasi saturati 0 g, glucide 43 g, -din care zaharuri 0 g, fibre 1 g proteine 0,9 g, sare 0,01 g .
Precautii:
A se pastra la loc racoros/uscat.
Ingrediente:
* faina de tapioca (amidon de tapioca), *= din agricultura ecologica
Tara de provenienta:
Italia
Prezentare:
130 g
Caratteristiche
Codice prodotto | 104864 |
Categoria | Farina, Farina, crusca e miscele, Prodotti organici, Prodotti senza glutine |
Linea dei prodotti | Tapioca |
Marchio | Sarchio |
Volume | 250 g |
Ingrediente principale | Farina di tapioca |
Consegna da | Romania |
Integratori popolari
Tutti i prodottiRecensioni
Non ci sono recensioni per questo prodotto
Scopri di più su Healthblog
Come curare il raffreddore nelle sue prime fasi: cosa prendere?
Segreti di una protezione solare affidabile: come mantenere la giovinezza della pelle
Le basi di una sana digestione: cosa aiuta a mantenere la salute dello stomaco
Proteine per la crescita muscolare: alimenti ad alto contenuto proteico, alimentazione corretta
Bestsellers
Recomand! Găsești usor ce ai nevoie, am apreciat diversitatea mare de produse si profesionalismul. Mulțumesc!