Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Ivatherm

Ivatherm. Un brand născut în România, cu produse fabricate în Franța

Ivatherm este un brand de produse pentru îngrijirea pielii al căror ingredient esențial este apa termală Herculane, izvorâtă din inima Munților Carpați. Fondatoarea brandului, medicul Rucsandra Hurezeanu, a dezvoltat conceptul cheie al mărcii Ivatherm împreună cu renumitul cosmetolog francez Alain Fructus.

Rucsandra Hurezeanu și-a propus să îmbine cele mai noi descoperiri din domeniul științific cu puterea naturii, pentru a oferi produse sigure și eficiente care să vindece diferite probleme ale pielii. Printre compușii activi inovatori utilizați se numără Bakuchiol, Aquafiline, Aldavine, Prebiotice.

Fabricarea produselor Ivatherm are loc în Franța, țara cu cel mai înalt nivel de expertiză în industria cosmetică. Selecția ingredientelor active este una atentă, riguroasă, din cele mai bune surse, iar eficiența formulelor create este dovedită prin studii clinice. Datorită acestor atuuri, produsele Ivatherm au ajuns să fie vândute în 18 țări din Europa, Asia și Orientul Mijlociu.

Oferta Ivatherm cuprinde produse pentru față, corp, scalp și buze, sub formă de spray cu apă termală, cremă de diverse tipuri (hidratantă, depigmentantă, antirid etc.), gel de curățare, spumă demachiantă, loțiune micelară, fond de ten și multe altele. Printre gamele Ivatherm se înscriu Aquafil, Cicaderm, Glykolift, Ivahidra+, Ivadermaseb, Ivapur, Ivawhite, Joviale, Rosederm, Toleriskin, Una anti-aging.

Produsele Ivatherm sunt concepute special pentru pielea sensibilă și au efect calmant și protector. Totodată, ingredientul cheie, apa termală Herculane, se distinge prin compoziția sa bogată, un grad mediu de mineralizare, propice produselor dermatocosmetice, și prin puritatea deosebită. Aceasta provine dintr-un izvor termo-salin, iar colectarea sa are loc chiar la ieșirea din stâncă.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Ivatherm pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Ivatherm disponibile în mai multe forme Balsam, Capsule, Contur ochi, Corector, Cremă.

Și pentru că ne dorim să ai acces la ultimele noutăți de pe piață, actualizăm în mod constant lista noastră de produse Ivatherm. Astăzi ți-am pregătit:

  • Aquafil
  • Cicaderm
  • Foot Care
  • GlykoLift
  • Herculane

Folosește filtrul de căutare pentru a găsi

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 15 ml, 30 ml, 40 ml, 50 ml, 75 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş