Selectați orașul

Selectați ţara

  • Italia
  • Ucraina
  • România

Bibi

Bibi. Articole intuitive și de calitate pentru îngrijirea nou-născuților

Brandul Bibi, lansat de compania elvețiană Lamprecht AG în anul 1938, este renumit datorită produselor sale de calitate premium, cu un design intuitiv și vesel, destinate nou-născuților. Bibi s-a remarcat timp de decenii ca unicul producător elvețian de suzete, cât și ca lider de piață în țara sa de origine, pe segmentul de suzete și biberoane.

Suzetele și tetinele au făcut parte din gama de bază a brandului Bibi încă de la lansare, iar produsele fabricate în unitatea din Regensdorf, lângă Zurich, au ajuns să fie vândute în întreaga lume. La început, erau fabricate exclusiv din latex, pentru ca, din 1986, să înceapă producția de suzete și tetine din silicon. 

Bibi și-a propus să sprijine în mod activ dezvoltarea bebelușilor și a copiilor mici oferind produse inteligente, care acoperă cea mai diversă gamă de nevoi, în mod cuprinzător și conform criteriilor de siguranță. Produsele Bibi au fost concepute împreună cu o serie de experți în domeniu, ca moașe, consultanți în lactație, designeri, dar și cu ajutorul părinților. Fiecare produs Bibi reflectă peste 80 de ani de experiență și cea mai atentă îngrijire elvețiană.

Gama de produse a Bibi cuprinde, în principal, suzete, tetine, biberoane, dispensere sau cutii dozator pentru lapte praf, inele gingivale, perii și piepteni pentru nou-născuți și copii mici, diverse accesorii.

Succesul brandului Bibi în întreaga lume se datorează calității produselor sale, acordării unei atenții deosebite detaliilor, cât și eliminării unor componente periculoase pentru sănătatea nou-născuților, precum BPA, ftalați sau PVC. În 2019, Bibi a fost preluat de compania elvețiană Medela.

  • Filtre

Cu Liki24.ro găsești cu ușurință produsele Bibi pe care ți le dorești!

n prezent, produsele sunt Bibi disponibile în mai multe forme .

  • volumul de care ai nevoie din cele disponibile - 120 ml, 240 ml, 250 ml, 260 ml.

După ce selectezi articolul dorit, adaugă-l în coș, alege metoda de livrare cea mai convenabilă pentru tine, iar noi ne vom asigura că va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil!

Adăugat în coş
Mergi la coş